sommarjobb

Sommarjobb

Det börjar närma sig sommar igen! Dags att fundera på sommarjobb? Se hit!

👉 Vad innebär uppdraget?
Som sommarjobbare ikläder du dig rollen som Administrativ Handläggare. Arbetet består till stor del av att besvara inkommande telefonsamtal, brev och mail. Du kommer tillsammans med teamet som består av cirka 2-4 sommarjobbare att sköta hantering av kundtjänst. I uppdraget ingår även en del kundkontakt via mail och telefon, såväl som efterforskning av adresser samt att skicka påminnelser och inkassokrav. Uppdraget innebär 70-100% enligt överenskommelse under veckorna 24-32 med möjlighet till flexibilitet avseende antal veckor.

👉 Vem är du?
Vi söker dig som trivs med att jobba administrativt i ett team där ni jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål och hjälper varandra lösa uppgifter och komma framåt. För att trivas i denna roll är det viktigt att du:

⭐ Har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift
⭐ Är positiv och utåtriktad
⭐ Är självgående och initiativrik
⭐ Trivs att jobba i team, gillar att samarbeta och är en lagspelare
⭐ Har flytande kunskaper i svenska

Om Eurocredit
Eurocredit AB bildades 1988 och har hunnit få lång erfarenhet av Inkasso, Kreditupplysningar och Fakturaservice. Eurocredit har en unik möjlighet att erbjuda behovsanpassade helhetslöningar för företag oavsett omsättning, bransch och förutsättningar. Eurocredit är verksam i Sverige och Norge.

Ansökan
Vi ber dig inkomma med din ansökan via mail, rekrytering@eurocredit.se.

Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar att tillsätta tjänsten så snart som möjligt så skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterare Niklas Pettersson, niklas.pettersson@euro.se.