Betalar via Mina Sidor

Ny slutkundsportal

Vi är stolta över att meddela att i samarbete med Caporum Consulting AB tar vi nu vårt erbjudande till nästa nivå!

Vi presenterar stolt vår helt nya slutkundsportal – en modern plattform som gör det enklare än någonsin för dina kunder att ta kontakt och hantera sina åtaganden hos oss. Denna portal är skräddarsydd för att skapa en sömlös upplevelse.

Genom att använda vår portal kan dina kunder enkelt kommunicera med vårt dedikerade team och få den personliga support de förtjänar. Vi förstår vikten av att erbjuda en trygg och tillgänglig plattform för att underlätta kommunikationen och stödja er kund i varje steg på deras resa.

För att ytterligare förenkla processen har vi integrerat en smidig betalningsfunktion direkt i portalen. Det betyder att dina kunder kan hantera sina transaktioner snabbt och säkert utan krångel. Dessutom erbjuder portalen möjligheten att hålla koll på och hantera skulder på ett överskådligt sätt, vilket ger full kontroll över de ekonomiska åtagandena.

Tillsammans med våra kunder, strävar vi efter att göra skuldförvaltning både enkelt och personligt.

Behöver du också hjälp med dina obetalda fordringar, eller är det dags att överväga avtalet med din nuvarande inkassopartner?

Vi vill gärna presentera oss, vårt synsätt på kundcentrerad inkasso och våra effektiva tekniska lösningar, maila oss på: info@euro.se