FAKTURAKÖP FRÅN 0.99%

- ENSTAKA ELLER SAMTLIGA FAKTUROR
 • Snabb betalning - Fakturaköp där du får betalt snabbare
 • Låga priser - Sälj dina fakturor till marknadens kanske lägsta priser
 • Säkert - Vi tar kreditrisken på dina fakturor
 • Valfrihet - Du väljer själv mellan enstaka eller samtliga fakturor

Skicka fakturan till oss Betalt samma dag Från 0.99%

INTRESSEANMÄLAN Inget bindande - Svar inom 24 timmar.
Partners & tillsyn

Enkelt och Smidigt att Sälja Fakturor

Erfaren finansbolag sedan 1988 med över 2000 aktiva kunder. Vi erbjuder små flexibla upplägg eller regelbundna lösningar. Vi förstår att priset ska vara lågt och kontakten nära.

+46 857 930 500 info@euro.se
Frigör Likviditet
Frigör kapital när du säljer en faktura och öka dina möjligheter till expansion.
Din Kärnverksamhet
Genom att sälja fakturan till Eurocredit kan du fokusera på din kärnverksamhet.
Sälj fakturan, behåll kundrelationen
Vi svarar på alla frågor kring er faktura och agerar kundtjänst med höga kvalitetskrav.
2000+ Vi hjälper över 2000 företag idag
1988 Erfaret bolag sedan 1988

Kostnad fakturaköp hos Eurocredit

Endast 0.99%

Prova en faktura

Endast 0.99%

Prova som många andra en första faktura till mycket låg kostnad

Mest prisvärd

Fakturaköp löpande

Från 1.2%

Ett regelbundet samarbete där ni skickar era fakturor till oss och ni får betalt samma dag.

Smidigast

Enstaka fakturor vid behov

Från 1.79%

För dig som vill välja själv vilka fakturor ni skickar. Den mest flexibla lösningen när ni behöver det.

Några fördelar med att köpa fakturor

Få betalt för jobbet redan samma dag genom att sälja fakturor. Skräddarsydda finansieringslösningar som passar ditt företag.

Likviditet behöver inte vara ett problem

Är ditt företag under tillväxt som tär på likviditeten? Vill ditt företag få tillgång till kapital utan att kreditvärdigheten minskar? Känns det som om du agerar bank åt dina kunder? Om något av detta stämmer passar fakturaköp vilket är något vi kan hjälpa Er med. Erbjud finansiering till dina kunder så får du en rutinerad, flexibel och seriös samarbetspartner som kommer att vårda dina kundrelationer. Få snabbt ökad likviditet, eliminerad kreditrisk, bättre nyckeltal, optimerad försäljning och minskad administration.

Läs mer om factoring

Fakturaköp med garanterat bra villkor

Eurocredit tar kreditrisken och övertar all övrig administration av fakturan så du kan ägna dig åt att utveckla din verksamhet och kundstock. Vårt heltäckande rapportpaket förser dig automatiskt med uppdaterad reskontrainformation. När du skickat in fakturan till oss gör vi en kreditbedömning på kunden och skickar ut fakturan med en överlåtelsetext och information om våra betalningsuppgifter. Med fakturaköp får du får betalt redan samma dag.

Smidiga finansiella lösningar

Skräddarsydd finansiering handlar om möjligheter. För många företagare handlar det om tillväxt. Med säljfinansiering kan du erbjuda dina kunder färdiga finansieringslösningar (såsom delbetalning) som alternativ till faktura och kontant betalning. Det betyder att fler kunder får möjlighet att handla från dig till bättre villkor.

Läs mer om fakturaförsäljning

FAKTURAKÖP MÖJLIGGÖR ÖKAD LÖNSAMHET OCH TILLVÄXT

Fakturaköp för det möjligt att få in dina pengar snabbare, samt slipper oroa dig för obetalda fakturor. Väljer du oss på Eurocredit som din finansieringspartner, kan du erbjuda dina företagskunder leasingavtal med kortare löptider. Med fakturaköp får du betalt av oss och tryggar på så vis din likviditet redan dagen efter.

Vi kan köpa enstaka fakturor eller hela företagets fakturering med bra villkor, oavsett volym. Fler betalningsalternativ betyder fler affärer för dig. Om dina kunder investerar i entreprenadmaskiner, IT-utrustning, support, licensavtal, fordon eller liknande, så är möjligheten att dela upp kostnaden över tid ofta avgörande. Genom att erbjuda skräddarsydd finansiering får även du möjlighet att utveckla din försäljning. Vi har kompetens inom flera branscher där det ställs specifika krav. Målet är ett långsiktigt samarbete som ökar din lönsamhet, därför har vi ett mycket prisvärt erbjudande där kostnaden för att sälja fakturor för företag enbart är från 0.99%. Du är varmt välkommen att kontakta oss när du vill sälja faktura – så kommer vi snabbt igång med fakturaköpet från vår sida. Vi är godkända av bland annat Finansinspektionen och Integritetsmyndigheten.

Fördelar med att sälja fakturor till Eurocredit:
– Det är smidigt att sälja dina fakturor till oss.
– Att sälja faktura sker alltid efter dina villkor.
– Du säljer de fakturor du behöver, när du behöver det – oberoende av volym.
– Processerna är korta vid fakturaköp.
– Du har pengarna på kontot 1-2 dagar efter att vi köpt fakturan.
– Det är säkert, eftersom att vi tar kreditrisken på de fakturor du säljer.
– När vi köper faktura, gör vi det till marknadens kanske lägsta priser.

Här finns vi

Vi erbjuder våra tjänster rikstäckande i Sverige, bland annat Fakturaköp i Stockholm,
Fakturaköp i Göteborg och Fakturaköp i Malmö.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon +46 857 930 500 eller mail, du väljer vad som passar dig bäst.
Eurocredit har öppet mån-fre 10:00-12:30.


  Konkret kring köp av fakturor & delbetalning

  Smidigt med företag som köper fakturorMed fakturaköp tar du dig snabbt vidare till nästa projekt eller våga satsa på fler projekt igång samtidigt. Detta kan vara en utmaning för många företag då många gånger likviditeten kan säga stopp, det finns inte utrymme helt enkelt. Löner ska betalas, varor skall betalas och administrationen skall skötas trots att du inte fått betalt ännu på grund av långa betalningstider. Många företag får vänta från 30 dagar till upp till 120 dagar efter slutfört jobb vilket tär hårt på bolaget då man behöver medlen för att starta nästa projekt. Eurocredit kan köpa din faktura samma dag som ditt uppdrag är delvis klart eller helt klart och köparen är nöjd med ditt arbete mot en lite avgift. Eurocredit factoring har idag en av marknadens bästa villkor för köp av fakturor så tveka inte att kolla med oss om vill matcha det du har idag hos någon annan eller om du är helt ny på området. Detta fungerar lika bra för alla fakturor eller bara enstaka när det passar dig. Att sälja har blivit allt vanligare bland företag.

  Att addera till detta kan Eurocredit vara behjälpliga med finansiering mot företag så de har råd att köpa era tjänster och produkter. Enkelt beskrivet går till så att du skickar din faktura vidare till oss och vi erbjuder din kund någon form av finansiering på er utförda tjänst eller sålda produkt. Vi skräddarsyr din lösning då alla företag har olika behov. Kan vara så att varje affär har sitt eget behov vilket vi anpassar oss för tillsammans med dig. Kostnaden för detta är mycket låg och vi kan vänta med betalning vilket gör att villkoren och relationen med er kund blir ännu bättre. Ni minskar dessutom er kreditrisk då fakturaköpföretaget tar över den, se här.

  Vanliga frågor om fakturaköp

  • Vad är säljfinansiering? Det är när du säljer leasing-, avbetalning eller hyreskontrakt. Du får betalt direkt för hela perioden. Kunden faktureras den månatliga summa ni kom överens om. För er kostar det inte mer än från 0.99% av fakturans belopp. Det gör det möjligt att erbjuda kunder delbetalning trots att du får betalt direkt.
  • Fungerar det för enskild firma? Ja, det gör det. Vi behöver enbart fakturan som underlag för att det ska fungera. Läs mer här för dig med enskild firma.

  Läs mer om säljfinansiering här.

  • Erbjuder ni fakturaförsäljning? Ja. Det är enbart ett annat namn för fakturaköp. Läs mer om det här.
  • Vad innebär det att be er köpa och vad kostar det? Det är när någon köper dina fakturor och betalar dem direkt mot en liten kostnad. Detta fungerar bra för företag.
  • Hur fungerar det? Du gör klart jobbet hos kund enligt överenskommelse. Har du kontakt med ett företag som köper fakturor kan du skicka fakturan dit och betalas direkt utan dröjsmål. Därefter skickas fakturan till er kund och ser till att den betalas. Läs mer här.

  Vi ser fram emot att få köpa fakturor! Ring oss så hittar vi ett anpassat förslag för fakturaköp.