FAKTURAKÖP FRÅN 1.2%

- ENSTAKA ELLER SAMTLIGA FAKTUROR
 • Snabb betalning - Fakturaköp där du får betalt snabbare
 • Låga priser - Vi tar marknadens kanske lägsta priser
 • Säkert - Vi tar kreditrisken på dina fakturor
 • Valfrihet - Du väljer själv mellan enstaka eller samtliga fakturor

Skicka fakturan till oss Betalt samma dag Från 1.2%

INTRESSEANMÄLAN Inget bindande - Svar inom 24 timmar.
Partners & tillsyn

Våra referenser

Vi är tillräckligt stora för att klara av alla olika sorters uppdrag och tillräckligt små för att vara lyhörda och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

Helena, Försäljningschef

08-579 305 00 helena@euro.se
Nils Fridlund, Konferens
Till skillnad från förr är likviditet inte ett problem. Vi vet precis när vi har pengarna samtidigt som vi kan erbjuda bättre villkor mot våra kunder.
Karin Malmgren, Fotograf
Det som förvånade mig mest var det låga priset. Verksamheten går smidigare nu än förr och kan starkt rekommendera Eurocredit.
Peter Boson, Hantverkare
Vi trivs bra med Eurocredit och känns som de lyssnar. Rekommenderar er gärna!
2000+ Vi hjälper över 2000 företag idag
1988 Erfaret bolag sedan 1988

Priser och alternativ

Gratis

Prova en faktura gratis

Prova gratis

Prova som många andra en första faktura helt utan kostnad.

Mest prisvärd

Löpande

Från 1.2%

Ett regelbundet samarbete där ni skickar era fakturor till oss och ni får betalt samma dag.

Smidigast

Enstaka fakturor vid behov

Från 1.79%

För dig som vill välja själv vilka fakturor ni skickar. Den mest flexibla lösningen när ni behöver det.

Några fördelar med att köpa fakturor

Få betalt för jobbet redan samma dag. Skräddarsydda finansieringslösningar som passar ditt företag.

Likviditet behöver inte vara ett problem

Är ditt företag under tillväxt som tär på likviditeten? Vill ditt företag få tillgång till kapital utan att kreditvärdigheten minskar? Känns det som om du agerar bank åt dina kunder? Om något av detta stämmer kan vi hjälpa Dig. Erbjud finansiering till dina kunder så får du en rutinerad, flexibel och seriös samarbetspartner som kommer att vårda dina kundrelationer. Få snabbt ökad likviditet, eliminerad kreditrisk, bättre nyckeltal, optimerad försäljning och minskad administration.

Garanterat bra villkor

Eurocredit tar kreditrisken och övertar all övrig administration av fakturan så du kan ägna dig åt att utveckla din verksamhet och kundstock. Vårt heltäckande rapportpaket förser dig automatiskt med uppdaterad reskontrainformation. När du skickat in fakturan till oss gör vi en kreditbedömning på kunden och skickar ut fakturan med en överlåtelsetext och information om våra betalningsuppgifter. Du får betalt samma dag.

Smidiga finansiella lösningar

Skräddarsydd finansiering handlar om möjligheter. För många företagare handlar det om tillväxt. Med säljfinansiering kan du erbjuda dina kunder färdiga finansieringslösningar (såsom delbetalning) som alternativ till faktura och kontant betalning. Det betyder att fler kunder får möjlighet att handla från dig till bättre villkor.

MÖJLIGGÖR ÖKAD LÖNSAMHET OCH TILLVÄXT MED EUROCREDIT SOM DIN FINANSIERINGSPARTNER

Med Eurocredit som din finansieringspartner kan du erbjuda dina företagskunder leasingavtal. Med fakturaköp får du betalt av oss och tryggar på så vis din likviditet redan dagen efter. Vi kan köpa enstaka fakturor eller hela företagets fakturering med bra villkor oavsett volym. Fler betalningsalternativ betyder fler affärer för dig. Om dina kunder investerar i entreprenadmaskiner, IT-utrustning, Support, Licensavtal, Fordon är möjligheten att dela upp kostnaden över tid ofta avgörande. Genom att erbjuda skräddarsydd finansiering får även du möjlighet att utveckla din försäljning. Vi har kompetens inom flera branscher där det ställs specifika krav. Målet är ett långsiktigt samarbete som ökar din lönsamhet. Vi har ett mycket prisvärt erbjudande där kostnaden för både företag och privatpersoner ligger enbart på från 1.15% – ring oss så kommer vi igång med köp av faktura.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon, mail eller chatt, du väljer vad som passar dig bäst
Eurocredit har öppet mån-tors 08.30-17.00 samt fredag 08:30-16:00

Helena Garp Sjöberg Försäljningschef

Konkret kring köp av fakturor & delbetalning

Smidigt med företag som köper fakturorMed fakturaköp tar du dig snabbt vidare till nästa projekt eller våga satsa på fler projekt igång samtidigt. Detta kan vara en utmaning för många företag då många gånger likviditeten kan säga stopp, det finns inte utrymme helt enkelt. Löner ska betalas, varor skall betalas och administrationen skall skötas trots att du inte fått betalt ännu på grund av långa betalningstider. Många företag får vänta från 30 dagar till upp till 120 dagar efter slutfört jobb vilket tär hårt på bolaget då man behöver medlen för att starta nästa projekt. Eurocredit kan köpa din faktura samma dag som ditt uppdrag är delvis klart eller helt klart och köparen är nöjd med ditt arbete mot en lite avgift. Eurocredit har idag en av marknadens bästa villkor för köp av fakturor så tveka inte att kolla med oss om vill matcha det du har idag hos någon annan eller om du är helt ny på området. Detta fungerar lika bra för alla fakturor eller bara enstaka när det passar dig.

Att addera till detta kan Eurocredit vara behjälpliga med finansiering mot företag så de har råd att köpa era tjänster och produkter. Enkelt beskrivet går till så att du skickar din faktura vidare till oss och vi erbjuder din kund någon form av finansiering på er utförda tjänst eller sålda produkt. Vi skräddarsyr din lösning då alla företag har olika behov. Kan vara så att varje affär har sitt eget behov vilket vi anpassar oss för tillsammans med dig. Kostnaden för detta är mycket låg och vi kan vänta med betalning vilket gör att villkoren och relationen med er kund blir ännu bättre.

Söker ni efter att sälja går ni hit.

Vanliga frågor om våra tjänster

 • Vad är säljfinansiering?
  Det är när du säljer leasing-, avbetalning eller hyreskontrakt. Du får betalt direkt för hela perioden. Kunden faktureras den månatliga summa ni kom överens om. För er kostar det inte mer än från 1.15% av fakturans belopp. Det gör det möjligt att erbjuda kunder delbetalning trots att du får betalt direkt.
 • Läs mer om säljfinansiering, här.

 • Vad innebär det att be er köpa och vad kostar det?
  Det är när någon köper dina fakturor och betalar dem direkt mot en liten kostnad. Detta fungerar lika bra för företag som för privatpersoner.
 • Hur fungerar det?
  Du gör klart jobbet hos kund enligt överenskommelse. Har du kontakt med ett företag som köper fakturor kan du skicka fakturan dit och betalas direkt utan dröjsmål. Därefter skickas fakturan till er kund och ser till att den betalas.

Fler svar på frågor om factoring hittar ni här. Vi ser fram emot att få köpa fakturor! Ring oss så hittar vi ett anpassat förslag.