SÄLJA FAKTUROR FRÅN 1.2%

- ENSTAKA ELLER LÖPANDE FAKTUROR
  • Snabb betalning - Sälj fakturan till oss och få betalt samma dag
  • Låga priser - Bland marknadens lägsta priser
  • Kreditrisk - Vi tar hela kreditrisken
  • Du bestämmer - Välj mellan att sälja enstaka fakturor eller löpande

Sälj dina fakturor till oss Betalt inom 24 timmar Från 1.2%

INTRESSEANMÄLAN Inget bindande - Svar inom 24 timmar.
Partners & tillsyn

Referenser & omdömen

Vi är tillräckligt stora för att klara av alla olika sorters uppdrag och tillräckligt små för att vara lyhörda och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

Helena, Försäljningschef

08-579 305 00 helena@euro.se
Nils Fridlund, Konferens
Vi har valt att sälja fakturor regelbundet då vi behöver betalt direkt för utlägg till konferensen. Den största fördelen för oss är att vi inte längre behöver agera bank.
Karin Malmgren, Fotograf
Kontakten är fin med Eurocredit och vi har hittat en lösning som passar min byrå som nu växer. Rekommenderas varmt!
Peter Boson, Hantverkare
Vi säljer enstaka fakturor när behov uppstår till bra priser och villkor vilket jag gillar. Lönen kommer snabbare och är mer garanterad än förr.
2000+ Vi hjälper över 2000 företag idag
1988 Erfaret bolag sedan 1988

Våra priser & upplägg

Gratis

En första faktura gratis

Gratis

Gör som många andra företag och prova att sälja en faktura till oss gratis.

Billigast

Skicka fakturorna löpande

Från 1.2%

Ett löpande samarbete där ni kan sälja er faktura till oss direkt efter utfört arbete.

Smidigast

Sälja enstaka fakturor

Från 1.79%

För dig som vill välja själv vilka fakturor ni skickar.

Sälja faktura med bra villkor mot era kunder

Sälj enstaka eller alla fakturor med skräddarsydda lösningar som passar ditt företag.

Frigör likviditet när du överlåter fakturorna till oss

Du kan snabbt och enkelt få tillgång till likviditet för redan utfört arbete genom ett samarbete med Eurocredit. Överlåt din faktura till oss, vi tar hand om resten och du får betalt direkt.

Bra villkor

Du väljer själv vilka fakturor du skall överlåta och vi skapar en modell som passar just er. Eurocredit är flexibla och situationsanpassade.

Säkra intäkten

Finansiering för företag innebär i korthet att du säljer dina hyres-, avbetalnings- eller leasingkontrakt till Eurocredit. Vi tar över betalupplägget och du säkrar intäkten omedelbart.

Sälj dina fakturor & frigör kapital

Det kan vara av olika anledningar man vill sälja en faktura men man vill alltid göra en bra affär. I dagens affärsklimat ställer uppdragsgivare i nästan alla branscher inte helt ovanligt krav på långa betaltider och höga kvalitetskrav vilket ofta påverkar ditt företags likviditet. Med betaltider på 30-60-90-120 dagar på uppdraget så kan det bli tajt då man ska betala löner, utlägg och statliga avgifter såsom skatt och moms betydligt tätare än det intervall som nämns. Genom ett effektivt samarbete med Eurocredit kan du sälja dina fakturor och balansera dina projekt så mycket som du behöver.

För att kunna ta sig an nya projekt och kanske rulla ett eller flera samtidigt så behövs ofta likviditet för att betala löpande fakturor. Då kan ni behöva sälja fakturor till Eurocredit, alla eller några, det bestämmer ni själva.

Sälj dina fakturor med eller utan regress och påverka priset beroende på vad ni väljer. Prismässigt får ni garanterat ett av marknadens vassaste erbjudande av Eurocredit. Att frigöra kapital öppnar nya dörrar och ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Kontakta oss direkt för mer information.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon, mail eller chatt, du väljer vad som passar dig bäst
Eurocredit har öppet mån-tors 08.30-17.00 samt fredag 08:30-16:00

Helena Garp Sjöberg Försäljningschef

Flexibel fakturaförsäljning

Slipp papperarbetet med smidig fakturaförsäljningVi erbjuder dig som privatperson eller företag möjligheten att överlåta fakturor till oss. Vi betalar dem direkt och kapital frigörs. Här svarar vi på några enklare frågor om våra tjänster. Ett vanligt exempel är att vi får in ett önskemål där kunden inte vill vänta med att få betalning. Ofta agerar företag bank åt sina kunder och det kan ta upp till 90 dagar att få betalt. Hos oss får man däremot pengarna redan dagen efter och kan då direkt betala ut löner och andra direkta kostnader. Vi kan tyvärr inte ta emot redan förfallna fakturor, men för det har vi vår inkassotjänst som ser till att ni får betalt. Vi tar gärna över er fakturaservice och kan bistå med en heltäckande tjänst. Vi kollar dagligen av om fakturan blivit betalt och meddelar då direkt er. Vårt mål är att underlätta ert företagande och samtidigt för era kunder. Söker ni efter att köpa fakturor klickar ni här

Vanliga frågor för våra tjänster och hur det fungerar

Kostnaden sälja en faktura, vad blir kostnaden?

Vi tar enbart en fast procentsats från 1.2%. Vilket betyder att du behåller mer än 98% och får samtidigt betalt direkt samt slipper lägga tid på påminnelser. Vi säkrar samtidigt din inkomst och du vet precis när du får betalningen tillhanda. Generellt sett gäller att priset blir lägre ju större samarbete vi har. Väljer ni att sälja enstaka fakturor kan beloppet öka något av naturliga skäl.

Kan ni skicka fakturan till inkasso?

Ytterligare en fördel med Eurocredit är att vi dessutom har tillstånd att dra vidare det som ett inkassoärende om kunden inte betalar. Vi kan med andra ord skicka fakturan vidare till inkasso om ni behöver det. Värt att tillägga är att vi har Nordiska täckning och kan hjälpa er i Finland, Norge och Danmark. Tänk på att fakturan ska vara rätt utformad. Därefter kan vi ta hand om resten av processen och hjälper er gärna utforma fakturan vid eventuella frågetecken.

Går det att sälja enstaka fakturor?

Det går bra! Ring oss så tar vi hand om fakturan. Viktigt är att fakturan inte får vara förfallen redan. Skulle era kunder inte betala fakturor hjälper vi er däremot gärna med inkassoärenden, läs mer här. I vilket fall som helst hjälper vi er gärna och uppläggen är liknande.