Sälj dina fakturor till oss

Sälj enstaka eller alla fakturor med skräddarsydda lösningar som passar ditt företag.

Frigör likviditet när du överlåter fakturorna till oss

Du kan snabbt och enkelt få tillgång till likviditet för redan utfört arbete genom ett samarbete med Eurocredit. Överlåt din faktura till oss, vi tar hand om resten och du får betalt direkt.

Sälj dina fakturor till bra villkor

Du väljer själv vilka fakturor du skall överlåta och vi skapar en modell som passar just er. Eurocredit är flexibla och situationsanpassade.

Säkra intäkten

Finansiering för företag innebär i korthet att du säljer dina hyres-, avbetalnings- eller leasingkontrakt till Eurocredit. Vi tar över betalupplägget och du säkrar intäkten omedelbart. I regel är detta ett starkt argument att kunna erbjuda färdiga finansieringslösningar i en presentation eller offert direkt.

Sälj dina fakturor och frigör kapital

Det kan vara av olika anledningar man vill sälja en faktura men man vill alltid göra en bra affär. I dagens affärklimat ställer uppdragsgivare i nästan alla branscher inte helt ovanligt krav på långa betaltider och höga kvalitetskrav vilket ofta påverkar ditt företags likviditet. Med betaltider på 30-60-90-120 dagar på uppdraget så kan det bli tajt då man ska betala löner, utlägg och statliga avgifter såsom skatt och moms betydligt tätare än det intervall som nämns. Genom ett effektivt samarbete med Eurocredit kan du sälja dina fakturor och balansera dina projekt så mycket som du behöver.

För att kunna ta sig an nya projekt och kanske rulla ett eller flera samtidigt så behövs ofta likviditet för att betala löpande fakturor. Då kan ni behöva sälja fakturor till Eurocredit, alla eller några, det bestämmer ni själva.

Sälj dina fakturor med eller utan regress och påverka priset beroende på vad ni väljer. Prismässigt får ni garanterat ett av marknadens vassaste erbjudande av Eurocredit. Att sälja fakturor öppnar nya dörrar och ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Kontakta oss direkt för mer information

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon, mail eller chatt, du väljer vad som passar dig bäst
måndag-torsdag 08:00 - 17:00, fredag 08:00-16:00

Helena Garp Sjöberg Försäljningschef

Nu söker vi en Account Manager inom Finansiering & Inkasso till Eurocredit AB
Har du energi och brinner för att skapa nya affärer?
Är du målmedveten och strukturerad i ditt arbete? Gillar du att nå resultat?

Lediga Jobb

LÄS MER

Vi har samlat ihop de vanligaste frågorna på ett och samma ställe så du snabbt och enkelt får en överblick. Hittar du inte informationen du söker är du välkommen att kontakta oss.

Frågor & svar

LÄS MER

Har du fått ett brev från Eurocredit så är du välkommen att kontakta oss på något av följande alternativ. Ring, maila eller chatta med oss så garanterar vi snabb service

Fått brev av oss?

LÄS MER