Kreditupplysning för och på privatpersoner

Smidiga kreditupplysningar på och för privatpersoner - Tillräckligt stora för att klara av alla uppdrag & tillräckligt små för att vara lyhörda.

Eurocredit grundat 1988

Eurocredit grundades 1988 och är en stabil partner för upplysningar. Vi gör kreditupplysningar på och för privatpersoner med effektiva metoder.

Kreditupplysning av privatperson online utan dröjsmål

Vår onlinetjänst gör det möjligt för dig att se scoring och rating utan dröjsmål. Ange personnummer och få reda på kreditvärdigheten direkt. Du kan dessutom välja att antingen spara informationen till ett senare tillfälle eller gå vidare med nästa.

Samarbete med Creditsafe

Vi använder oss av ett av de största kreditupplysningsföretagen, Creditsafe. Vi hjälper er hitta smidiga lösningar tillsammans där vi lyhört lyssnar på vad syftet är och vad ni vill uppnå. Vi hjälper er komma fram till riktigt bra villkor för ett långsiktigt samarbete.

Kreditupplysningsföretag för och på privatpersoner med Creditsafe

Vi hjälper er göra effektiva kreditupplysning på privatperson online. Du får svar direkt och kan snabbt ta ett beslut beroende på kundens kreditvärdighet. Riskbedömningen sker snabbt och med hög precision.

Skulle ni ha ett stort behov eller behöver ett anpassat prisförslag får ni gärna ringa eller mejla oss så tar vi det. Vi brukar anpassa våra erbjudanden beroende på de möjligheter som finns. Lägg Eurocredit på minnes som sedan 1988 skapat långsiktiga relationer med bekväma ekonomiska lösningar. Vi använder oss av ett av de största kreditupplysningsföretagen, Creditsafe. Vi hjälper dig när du ska göra kreditupplysning på privatperson.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon +46 857 930 500 eller mail, du väljer vad som passar dig bäst.
Eurocredit har öppet mån-fre 10:00-12:30.


  Svar på vanliga frågor hos Eurocredit

  Datainspektionen och Eurocredit kreditupplysning

  Här svarar vi på vanliga frågor vi får om just kreditupplysningar för privatpersoner. Har ni fler frågor får ni gärna meddela oss över både mejl eller över telefon så hjälper en av våra erfarna handläggare er gärna att reda ut de frågetecken som finns. Eurocredit är en lyhörd byrå som ändå är tillräckligt stora för att klara alla olika typer av uppdrag. Är du företag vänder du dit hit.

  Varför göra en kreditupplysning på en privatperson?

  Att få en snabb upplysning om en privatperson är viktigt för att veta om det dels är värt risken och om man ev. ska ta betalt i förväg för att undvika framtids problem.

  Vad kan man göra om en kreditupplysning tagit utan mitt tillstånd?

  Ser vi till kreditupplysningslagen måste det finnas ett tydligt behov för att få göra en kreditupplysning på privatperson. Det kan vara att man behöver göra en riskbedömning för att gå in i avtal med varandra. Skulle det bli fel och en felaktig upplysning görs ska man kontakta det ansvariga kreditupplysningsföretaget. Är det också felaktigt ska man ta bort att upplysningen gjorts.

  Hur får man en felaktig betalningsanmärkning  borttagen?

  Samma svar som ovan här. Man kontaktar företaget som uträttade upplysningen. Är det så att den är felaktig är de också skyldiga att kontakta alla som inom 12 månader fått de felaktiga uppgifterna.

  Påverkar kreditupplysningar min möjlighet till lån?

  De påverkar dina möjligheter till lån, men enbart i en period om 12 månader. Därefter försvinner de. Alla har kreditupplysningar på sig, det gäller bara att inte ha oroväckande många.