Kreditupplysning med täckning i Norge

Eurocredit AB är ett svenskt kreditupplysningsföretag med täckning i Norge.

Kreditupplysning online i Norge

Via våra onlineverktyg får ni ett resultat direkt om kundens ekonomiska situation. Du kan snabbt ta beslut om ni ska ta betalt i förväg eller kan sköta betalningen som vanligt. Ni får också en god inblick i om relationen är säker eller innehåller vissa risker att betalning uteblir.

Lyhört bolag med täckning i Sverige och Norge

Vi brukar säga att vi är tillräckligt stora för alla uppdrag, men tillräckligt små för att anpassa och lyssna på dig som kund beroende på vilka önskemål som finns. Vi är också en av få som har täckning i Sverige och Norge som har erfarenhet i branschen sedan 1988. Vi hjälper er göra kreditupplysning på norska företag.

Samarbete med Creditsafe

Vi använder oss av ett av de största kreditupplysningsföretagen, Creditsafe. Eurocredit AB är lyhörda och skapar gärna en metod som passar för er och tillsammans hittar vi en lösning som passar er byrå oavsett om ni är nystartade eller stora företag.

Kreditupplysningsföretag med täckning i Norge

Med Eurocredit AB får du svar direkt om kundens ekonomiska situation. Vi hjälper och gör kreditupplysningar på både privatpersoner och företag. Vi har varit verksamma sedan 1988 och har skapat effektiva metoder för att enkelt få information som beslutsunderlag. Vi skapar gärna en lösning som fungerar för dig oavsett storlek.

Kontaktinformation till kontoret i Norge. Men även det svenska telefonnumret fungerar:

+47 239 60 109
info@eurocredit.com
Postboks 1 Linderud,
0517 Oslo

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon +46 857 930 500 eller mail, du väljer vad som passar dig bäst.
Eurocredit har öppet mån-fre 10:00-12:30.


    Skillnader mellan Sverige och Norge

    Kreditupplysningen i Norge är mycket lik den i Sverige, men det finns också skillnader. Den stora skillnaden är att personnummer inte är officiell information vilket också ökar regelverket kring detta. Man kan dessutom pantsätta egendom vilket syns i kreditupplysningen som en neutral punkt, den är alltså inte negativ på något sätt utan anses mest som nödvändig information. Vi använder oss av Creditsafe som samarbetspartner för kreditupplysning i Norge. Läs mer om vår kreditupplysning i Sverige här.