Kolla upp kreditvärdighet med kreditupplysning

Vi baserar vår bedömning på fakta - Vi hjälper er ta reda på kunders förmåga att betala.

Kreditscore (Kreditbetyg)

Idag samlas massor av information om hur det ser för ett företag både strukturellt och ekonomiskt i olika register som sammanställs till det som vi kallar för Kreditscore (Vilket är ett slags kreditbetyg).
Informationen är när den är stamanställd ett bra underlag för att fatta kreditbeslut på, ska du baserat på den samlade information gå vidare i samarbete och vilka ekonomiska förutsättningar finns det för att lyckas med det specifika projektet.

En skala mellan 1 till 10

Den skala mellan 1-10 som framgår av den rapport som du får ger dig även en rekommenderad kreditlimit att fundera på. Du får således en hint om vilka eventuella risker du tar i det specifika projektet och du kan bestämma baserat på bland annat kreditscore hur du går vidare. Man får också alltid själv tolka den information man får i kreditbetygen och väga in andra eventuella aspekter som kan vara relevanta.

Vad baseras kreditvärdigheten på

Några av de saker som är inkluderade i den individuella bedömningen är bland annat, betalningsförmåga baserat på tidigare bokslut, restförda skatter, konkurser och övrig kreditaktivitet. Krediscore kan vara en avgörande faktor när du ska göra affärer nya eller gamla kunder och du minskar din risk för kreditförluster ju mer fakta du har innan du fattar beslut.

Få snabbt svar på kreditvärdigheten via en kreditupplysning

Ska ni kolla upp kreditvärdighet? Via vår kreditupplysning får ni snabbt svar och tydligt besked hur kreditvärdig er kund är. Ni får ett eget konto där ni enkelt kan spara eller kolla upp fler kreditupplysningar. Vår skala går mellan 1 och 10 som markerar eventuellt onödiga risker. Tänk på att ni alltid bör göra en individuell bedömning till dessa då det kan finnas undantag då det ändå inte innebär en risk. Det viktiga är att ni får data bakom era beslut och kan undvika onödiga kreditförluster. Man kan alltid föreslå att kunden får betala i förväg vilket brukar gå bra då de som har låg kreditvärdighet ofta får erbjudandet. Med erfarenhet i branschen sedan 1988 är vi en trygg partner med utvecklade metoder och djupa samarbeten med de marknadsledande parterna såsom Creditsafe. Vi är samtidigt tillräckligt små för att anpassa oss efter er och komma överens om en bra lösning för ert företag.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon +46 857 930 500 eller mail, du väljer vad som passar dig bäst.
Eurocredit har öppet mån-fre 10:00-12:30.