Kreditupplysning för och på företag

Smidiga kreditupplysningar på Företag - Vi är tillräckligt stora för att klara av alla sorters uppdrag & tillräckligt små för att vara lyhörda.

Varför Kreditupplysning på Företag

En kreditupplysning kan vara skillnaden mellan framgång och fiasko för dig som företagare. Om du i förväg vet hur din kunds ekonomiska situation ser ut så kan du fatta väl underbyggda beslut avseende din egen risk. Hur mycket ska du satsa och hur mycket arbete ska du utföra innan du får betalt? Du får dessutom en rekommenderad kreditlimit som du kan förhålla dig till i den samlade rapporten som du får som underlag.

Kreditupplysningar av Företag Online

Genom Eurocredits Onlinetjänst kan du själv när det passar dig gå in och ta en upplysning på det företag du ska göra affärer med. Onlinetjänsten är mycket enkel att använda och du får en egen behörighet som du anpassar efter ditt behov. Upplysningen kommer direkt till dig utan dröjsmål och du kan skriva ut och/eller spara ner den där du själv önskar för framtida behov.

Vilken Modell passar ditt företag

Kontakta Eurocredit för mer information om hur du lär dig känna dina kunder bättre med korrekt data. Eurocredit samarbetar med Creditsafe som är ett av de största kreditupplysningsföretag som finns i Sverige och Norge.

Ta snabbt reda på företags kreditvärdighet

Vi tar snabbt reda på företags kreditvärdighet och samarbetar med Creditsafe kreditupplysning för företag. Vi hjälper er göra säkrare affärer och ta rätt beslut baserat på realtidsdata – undvik onödiga förluster.

Kontakta oss gärna om ni vill ha ett unikt anpassat prisförslag.

Du kan enkelt kolla upp kreditupplysningen online och på några sekunder få ett resultat i scoring och rating som underlag. Kontakta oss och upplev smidigheten vi på Eurocredit tillhandahåller för våra upplysningar av företag. Vi har fler metoder för upplysning av företagsdata, antingen vid enstaka tillfällen vid behov eller mer regelbundet. Uppdaterad information, svar direkt, lättöverskådliga betyg – till ett bra pris hos oss på Eurocredit. Vi tror på långsiktiga relationer där båda parter är nöjda och växer tillsammans.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon +46 857 930 500 eller mail, du väljer vad som passar dig bäst.
Eurocredit har öppet mån-fre 10:00-12:30.


  Frågor och svar om kreditupplysningar

  Integritetsmyndigheten och Eurocredit kreditupplysningGenerellt sett gäller samma för både privatpersoner såsom företag. Fler svar om kreditupplysningar har ni här och som gäller. Vi hjälper er gärna med era upplysningar av företag och anpassar vårt erbjudande efter vad som efterfrågas. Är du privatperson kan du läsa mer här.

  Var går gränsen på kreditbelopp för en upplysning?

  Det finns ingen lägsta gräns utan det är kreditupplysningslagen som styr om en upplysning får tas. Det som gäller är att företaget som gör kollen ska ha en legitim anledning och det innebär att någon form av kreditavtal håller på att upprättas mellan parterna.

   

  Kan man rätta en felaktig betalningsanmärkning?

  Ja – en felaktig anmärkning ska i regel alltid justeras. Integritetsmyndigheten anser att den ska rättas om betalning var tillhanda innan anmärkningen uppstod eller annan omständighet som inte går att förutspå. Att man missat eller glömt bort att betala är inte giltiga anledningar.

  Får alla företag utföra kreditupplysningar?

  Nej. Man måste i regel vara godkänd av Integritetsmyndigheten för att få göra upplysningar. Vi tar det tillsammans med UC.

  Kontakta oss så hjälper vi er komma igång med er kreditupplysning för företag.