Kreditupplysning med täckning i Finland

Kreditupplysning på företag och privatpersoner i Finland. Eurocredit har nordisk täckning.

Kreditupplysningsföretag med Nordiska täckning

Eurocredit AB är ett i grunden svenskt företag men har täckning i hela Norden där Finland är ett av de länder vi har stört aktivitet.

Kreditupplysning av privatperson i Finland

Vi hjälper dig göra en kreditupplysning i Finland. Du får via våra verktyg online snabbt svar om kundens scoring och rating. Detta leder till säkrare affärer för dig som företag.

Kostnadseffektiva lösningar

Vi anpassar gärna våra lösningar efter vad som efterfrågas - vi är stolta över att vara så stora som vi är men ändå kunna ta tillvara på specifika önskemål.

Vi har bra villkor och kostnadseffektiva lösningar

Vi gör kreditupplysningar både på företag och privatpersoner i Finland. Fördelen med en snabb upplysning är att man direkt under samtal kan ta reda på en den potentiella kunden har ekonomin att gå in i det ekonomiska avtalet utan stor risk för utebliven betalning. Skulle betygen vara dåliga går det alltid att föreslå betalning i förskott.

Vi har bra villkor och kostnadseffektiva lösningar som förenklar för ert företag. Beslutsunderlagen ska komma snabbt, vara uppdaterade och lättförståeliga.

Vi är ett lyhört företag som lyssnar på behovet och skapar en anpassad plan. Vi är också ett av få företag som har täckning i hela Norden vilket förenklar om ni ska expandera eller har enstaka kunder i andra länder. Välkommen att kontakta oss. Ni får gärna ringa oss på vårt svenska telefonnummer eller använda vår kontaktinformation i Finland:

+358 9 425 978 60
info@eccollection.fi

Hämeentie 157, 7.krs
00560 Helsinki

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon 08-579 305 00, mail eller chatt, du väljer vad som passar dig bäst.
Eurocredit har öppet mån-fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00.