Kreditupplysning fr. 11 kr

PRISVÄRT OCH SVÅRSLAGET ERBJUDANDE
 • Anpassade lösningar mot både företag & privatpersoner
 • Du väljer själv vilken typ av kreditupplysningen du vill göra
 • Ligg steget före - undvik förluster redan innan du startar
 • Svar direkt , när du vill, eget inlogg

Logga in på ditt konto Välj typ av upplysning Från 11 kr

INTRESSEANMÄLAN Inget bindande - Svar inom 24 timmar.
Partner & tillsyn

Minska Risken med en Kreditupplysning

Vi är tillräckligt stora för att klara av alla olika sorters uppdrag och tillräckligt små för att vara lyhörda och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

+46 857 930 500 info@euro.se
Säkrare affärer
Du minimerar risken för kundförlust genom en kreditupplysning innan du startat
Kreditbevakning
Eurocredit hjälper dig att hålla koll på dina kunders finansiella styrka
Flexibel enkel lösning
Eurocredit anpassar lösningen som passar just ditt företag. Egen inloggning och du väljer själv när du vill ta upplysningen samt vad den skall innehålla
2000+ Vi hjälper över 2000 företag idag
1988 Erfaret bolag sedan 1988

Pris & upplägg för kreditupplysningar

Rekommenderas

Löpande samarbete

Fr. 11 kr per upplysning

Du behåller ditt konto och kan när som helst använda det - svar direkt.

För större upplägg

Begär offert

För större uppdrag kan vi skräddarsy upplägg och pris helt efter er.

Erfaret kreditupplysningsföretag grundat 1988

En kreditupplysning kan vara en billig försäkring mot framtida kundförluster. Eurocredit samarbetar med Creditsafe för flexibla lösningar.

Vi samarbetar med Creditsafe

Genom vårt samarbete med Creditsafe kan vi erbjuda rapporter på både privatpersoner och företag. Du kan även erhålla företagsupplysningar på utländska företag.

För att tillgodose er och ert företags behov erbjuder vi individuella paket och förskottslösningar där ni kan välja antal och typ av upplysning som skall ingå.

Priser & Exempel

För att tillgodose ert företags behov erbjuder vi individuella paket och lösningar för kreditkontroller. Genom egen inloggning kan du snabbt få access till tjänsterna och du kan fatta beslut direkt om hur du vill lägga upp din affär med slutkunden.

Kontakta oss för mer information

Minska risken för dåliga affärer genom att skaffa kännedom om dina blivande eller befintliga kunders ekonomiska ställning. Genom egen inloggning kan du snabbt få access till tjänsterna och du kan fatta beslut direkt om hur du vill lägga upp din affär med slutkunden. Ring eller maila till oss så hjälper vi dig direkt.

Säkra affärer och långa relationer

Behöver du göra en kreditkontroll på företag, kund, samarbetspartner eller leverantör? Eller vill du ha information om ditt egna företags rating? Oavsett anledning, så kan du köpa kreditupplysning hos oss på Eurocredit. Vi erbjuder dig att testa våra tjänster och få en komplett rapport på valfritt företag.

En föränderlig marknad innebär såväl affärsrisker som försäljningsmöjligheter där nyckeln till säkrare affärer är information. Med oss som din samarbetspartner får du tillgång till daglig uppdaterad information på både företagare och privatpersoner – vi hjälper dig att fatta väl underbyggda kreditbeslut.

Ett smidigt sätt att slippa onödiga kreditförluster är något så enkelt som en kreditupplysning, vilket hos oss är klart på bara några sekunder. Med några tangenttryck har du den information du behöver för att veta om du ska godkänna en kredit eller inte. I en upplysning ger vi dig allt från en snabb sammanfattning i rating och scoring, till en komplett upplysning med alla tänkbara detaljer. Du kan söka efter både företag och privatpersoner och i vår rapport hittar du utöver information om scoring bland annat: namn, adress, betalningsbeteende, eventuella betalningsanmärkningar, skuldsaldo, inkassoärenden, nyckeltal, bokslut, styrelse, koncernstruktur och olika händelser som varit relevanta för företaget. Vi hjälper dig att göra säkrare affärer.

Fördelar med att ta hjälp av ett inkassobolag som Eurocredit:
– ​​Anpassade lösningar mot såväl företag som privatpersoner.
– Du väljer själv vilken typ av kreditupplysning du vill göra.
– Ligg steget före – undvik försluter redan innan du startar
– du får svar direkt, när du vill och med eget inlogg.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon +46 857 930 500 eller mail, du väljer vad som passar dig bäst.
Eurocredit har öppet mån-fre 10:00-12:30.


  Samarbete med Creditsafe

  Integritetsmyndigheten och Eurocredit kreditupplysningGenom Eurocredit att kan du enkelt via vår webbportal ta kreditupplysningar både privatpersoner och företag innan du fattar beslut om till exempel framtida samarbete eller försäljning av en vara eller produkt. Ni när skall lämna anbud på ett byggprojekt så kan led många gånger vara värt att göra en koll innan kontraktet skrivs med köparen. Skulle betygen så oroväckande ut kan du kräva förskottsbetalning eller delbetalning under projektets gång och även i vissa fall avstår helt från att offerera. De finns i olika former beroende på vilken information du söker och du kan betala per styck eller i paket. Minska dina risker med en enkel upplysning. Det går snabbt och enkelt att komma igång så tveka inte att höra av dig till oss.

  Läs mer här på Creditsafe hemsida

  Frågor och svar

  Vad är en kreditupplysning?

  Det är ett snabbt sätt att få information om både företag och privatpersoners ekonomiska förhållanden. Man kan se en helhetsbedömning av hur säker en eventuell relation hade blivit rent ekonomiskt. Man får snabbt och enkelt hjälp med bättre beslutsunderlag.
  Här kan du läsa mer om företagsupplysningar.

  Hur länge ligger en upplysning kvar?

  Tanken är att man inte ska belastas för all framtid, utan att alla anmärkningar för eller senare försvinner. Huvudregeln är att de ska vara aktuella och därför kan tidsspannet också variera.

  • Privatpersoners betalningsanmärkningar är borta inom 3 år efter anmärkning.
  • Missbrukade kontokort – 2 år
  • Att en upplysning gjorts syns i 1 år

  I vilka länder bedriver ni er verksamhet?

  Eurocredit AB har Nordisk täckning och bedriver verksamhet i Sverige (Stockholm) och Norge.

  Hur lång tid tar det?

  Denna får vi ut i realtid då det sker automatiskt. Det kan alltså användas direkt i ett samtal precis innan man ska ingå ett muntligt avtal. Däremot kommer beskedet att en upplysning gjorts någon vecka senare på posten.

  Få koll på oroande förändringar med kreditbevakning.

  Kan man göra en upplysning utan anledning?

  Kreditupplysningslagen säger att företaget som begär ut en upplysning måste ha ett legitimt skäl och ska alltså inte göras utan anledning. Du kan däremot enkelt göra en på dig själv. Med legitimt skäl betyder att ni är på väg att ingå ett kreditavtal och en ekonomisk riskbedömning måste göras. Den görs helt enkelt för att ta reda på en persons ekonomiska ställning för att bedöma risk.

  Att göra en på sig själv

  Läs mer om kreditvärdighet och kreditbetyg.

  Vad syns på en kreditupplysning?

  I stora drag syns dina taxerade inkomster för föregående skatteår, betalningsanmärkningar, om du har några skulder, om du exempelvis äger en bostad, driver eget företag samt civiltillstånd. Ni kan prova våra lösningar från 11 kr per upplysning, läs mer om kreditupplysningar online.

  Fler svar på frågor hittar ni på Integritetsmyndigheten.