Upptäck riskfyllda förändringar med kreditbevakning

Visste du att idag återfinns merparten av kreditförlusterna i den redan befintliga kundstocken?

Undvik förluster

Kreditbevakning är ett effektivt hjälpmedel för att hålla dig uppdaterad när det sker förändringar hos dina kunder, leverantörer, partners, prospekts eller varför inte konkurrenter. Tidiga varnings-signaler hjälper dig att undvika onödiga kreditrisker men också att öka tryggheten i dina redan ingångna affärsrelationer. Genom att bevaka krediterkan du även se positiva förändringar som kan tas tillvara och möjliggöra ett utökat samarbete.

Du har full kontroll

Du väljer själv hur du vill få tillgång till de händelser som rör dina bevakade objekt. Antingen får du ett e-mail med informationen eller så väljer du att använda dig av något av de web-verktyg som erbjuds och där du själv kan sortera ut de händelser du vill ha information om. Du kan även välja att få tillgång till informationen på båda sätten.

Kontakta oss redan idag

Låt oss hjälpa dig att få kontroll över dina affärsrelationer och risker och samtidigt ge dig möjlighet att fatta snabba beslut vid ny affär med din befintliga kund. Låt oss hjälpa dig att få kontroll över dina affärsrelationer och risker och samtidigt ge dig möjlighet att fatta snabba beslut vid ny affär med din befintliga kund.

Kontakta oss redan idag & börja bevaka riskfyllda förändringar

Med våra tjänster får du tidiga signaler om både negativa och positiva ekonomiska förändringar hos dina kunder. Den vetskapen ger dig stora möjligheter att påverka kreditgränser och strama åt dem innan förlusten är ett faktum. De positiva signalerna ger dig möjlighet att vara mer proaktiv i ditt försäljningsarbete. Bevakningen försäkrar dig om att alltid ha den senaste informationen om dina kunder och affärspartners. Detta passar både företag med ett fåtal kunder och företag med ett mycket omfattande bevakningsbehov.
Med våra bevakningsprodukter får du dagliga uppdateringar om viktiga förändringar eller varningar om att något inte står rätt till. Då kan du på ett tidigt stadium agera, och undvika onödiga kreditrisker och leveransproblem.

Kreditbevakning är ett effektivt och lättarbetat verktyg som kontinuerligt överblickar dina risker och möjligheter. Du får signaler om allt från namnändring, adressändring, bokslut och styrelse till betalningsanmärkningar, konkurs, fusion eller om kreditbetyget har förändrats hos de företag du bevakar Du väljer själv vilka händelser som är viktigast att få information om. Vi hjälper dig att bevaka och vårda de företag du vill göra affärer med.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon +46 857 930 500 eller mail, du väljer vad som passar dig bäst.
Eurocredit har öppet mån-fre 10:00-12:30.


    Praktiskt exempel av kreditbevakning

    Kreditbevakning är som det låter, man håller koll på sina kunders betalningsförmåga genom en bevakning hos Eurocredit. Vi sammanställer och rapporterar på daglig basis om det kommer signaler från till exempel Kronofogden, skatteverket och/eller betalningsanmärkningar och skickar till er. Genom den samlade informationen så får företaget en ”Rating” som därigenom ger en indikation på en rekommenderad kreditlimit som du kan lämna vid till exempel en beställning eller för utfört arbete. Du minskar således dina risker för kreditförluster. Tjänsten är mycket enkel och du är snabbt igång efter du kontaktat oss och gjort en beställning. Självklart bestämmer du själv vilka företag du vill hålla koll på genom vår kreditbevakning.

    Vi samarbetar med bland annat Soliditet för våra kreditupplysningar.