Effektiv juridisk rådgivning sedan 1988

Eurocredit har erbjudit juridisk hjälp sedan 1988 - Vi är trygga och lyhörda för att anpassa oss efter våra kunders önskemål.

Teckna nya avtal

När du ska inleda ett nytt samarbete med en ny kund och ett samarbetsavtal skall upprättas är det mycket viktigt att avtalet är utformat på ett korrekt sätt. Genom vår juridiska rådgivning kan vi vägleda dig genom processen och säkerställa att du får ett bra avtal redan från början. Det är mycket att tänka på när man ska teckna avtal och många fallgropar så i regel är det väl investerade medel att satsa rätt redan från början.

Tvister

Ibland kommer man inte överens med sin uppdragsgivare och man har olika syn på en eller flera saker vilket kan leda ända till domstol. Ofta kan man lösa saker redan innan saken når domstol genom att anlita Eurocredit för Juridisk rådgivning. Genom att hantera en twist rätt redan från början så kommer du spara både tid, pengar och ibland även anseende samt frigöra tid till din kärnverksamhet.

Juridisk expertis

Generellt kan man nästan säga att när man har ett företag som gör affärer med andra företag eller privatpersoner så kan det uppstår olika typer av problem. Problemen kan variera och betyda olika mycket ekonomiskt beroende vilken den andra parten är. Är man tveksam kan det vara värt att ta kontakt med Eurocredit för att kolla upp saken innan det går för långt.

Juridisk konsultation med Eurocredit AB

Som företagare så kan man hamna i ett läge där man har olika uppfattningar om hur en affärsuppgörelse skall tolkas, både mot privatpersoner och företag. Många gånger kan det vara värt besväret att låta någon erfaren jurist titta på ditt fall och göra en professionell bedömning av vilka åtgärder som kan vidtas. Med erfarna jurister får vi en snabb inblick med den juridiska konsultationen. Ofta kan det bli att man agerar för snabbt och kanske krediterar ett stort belopp eller helt blir utan betalning varvid er likviditet kan påverkas och de kostnader ni kanske redan tagit helt eller delvis uteblir. Genom att föregå detta scenario kan man enkelt ta kontakt med oss på Eurocredit vi kan genom våra samarbetspartners erbjuda professionell och prisvärd juridisk rådgivning.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon +46 857 930 500 eller mail, du väljer vad som passar dig bäst.
Eurocredit har öppet mån-fre 10:00-12:30.


  Juridisk hjälp och konsultation i Stockholm eller över telefon

  Juridik är ofta situationsanpassat och juridisk hjälp är bäst individuellt. Här försöker vi svara på några intressanta frågor. Vi erbjuder även juridisk konsultation över telefon och juridisk rådgivning i Stockholm. Eller gå till våra juridiska tjänster.

  Vanliga frågor

  Du kan ha rätt till rättsskydd

  Inte sällan kan försäkringsbolagen bistå med ekonomiskt stöd för kostnader som uppstår när man behöver en jurist. Kolla då på företagsförsäkringen eller hemförsäkringen, som ska ha tecknats innan tvisten uppstår. Du kan dessutom få hjälp om du är med i ett fackförbund. Däremot hjälper rättsskyddet er inte om ni överklagar en myndighets beslut.

  Rättshjälp för dig som privatperson

  Är du privatperson (ej företag, organisationer och liknande) kan du få rättshjälp förutsatt att du inte har ett rättsskydd som täcker hela kostnaden. Ska du få hjälpen gratis får du inte ha en för hög lön (över 260 000 / år) och hjälpen är högst två timmar. Det är vanligare att man får igenom förfrågan om rättshjälp om ärendet är komplicerat. Rekommenderad fortsatt läsning.

  Vid val av byrå

  Tänk på att juridiken är i många fall mycket specifik och det är i många fall den mest kunniga som vinner. För att få full täckning är det vanligt att byråer erbjuder all möjlig rådgivning för att täcka in sina timmar. Vi samarbetar med välrenommerade Jansson & Norin för affärsjuridik. Eurocredit juridiska rådgivning är att företräda er vid förlikningsförhandlingar och under hela processen i domstol.