SMIDIG INKASSOTJÄNST

  • Anpassat upplägg beroende på dina behov
  • Vi tar hand om dialogen med kund
  • Komplett inkassoavtal från 995 kr per år

Skicka fakturan till oss Vi tar hand om indrivning & dialog

INTRESSEANMÄLAN Inget bindande - Svar inom 24 timmar.
Partners & tillsyn

Effektiv Inkasso med Eurocredit

Vi är tillräckligt stora för att klara av alla olika sorters uppdrag och tillräckligt små för att vara lyhörda och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

+46 857 930 500 info@euro.se
Lösningen
Eurocredit skapar lösningar med hållbara resultat genom smarta lösningar
Enkelt & Smidigt
Det är enkelt att arbeta med Eurocredit inom området för Inkasso.
Behåll Kundrelationen
Våra erfarna handläggare säkerställer dialogen med gäldenär och hittar bästa lösningen
2000+ Vi hjälper över 2000 företag idag
1988 Erfaret bolag sedan 1988

Priser & upplägg

Prova ett ärende

Kom i gång direkt

Anlita oss för en trygg och säker hantering av dina förfallna fordringar

Vanligaste

Löpande ärenden

Från 150 kr per ärende

När en faktura förfallit tar vi upp processen. Mejla över fakturan och vi löser resten.

Anpassat erbjudande

Gratis offert

För större samarbeten skräddarsyr vi ett anpassat erbjudande.

Inkassotjänst

Vi är tillräckligt stora för att klara av alla olika uppdrag och tillräckligt små för att vara lyhörda och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

Hantering av enstaka inkassoärenden

Oavsett enstaka eller flera ärenden till inkasso gör vi på EuroCredit ingen skillnad. Här får du alltid samma engagemang oavsett antal ärenden. Vi hjälper er komma vidare i arbetet så att ni kan fokusera på det arbete som ni är bäst på.

Inkassoföretag hanterar stora volymer av ärenden

Eurocredit tar kreditrisken och övertar all övrig administration av fakturan så du kan ägna dig åt att utveckla din verksamhet och kundstock. Vårt heltäckande rapportpaket förser dig automatiskt med uppdaterad reskontrainformation. När du skickat in fakturan till oss gör vi en kreditbedömning på kunden och skickar ut fakturan med en överlåtelsetext och information om våra betalningsuppgifter. Med fakturaköp får du får betalt redan samma dag.

Alla ärenden - enstaka som flera

Välkommen som kund till Eurocredit, oavsett ditt företags storlek eller antal ärenden du har. Vi skapar en lösning som möter alla era behov. Med ett tätt framgångsrikt samarbete blir vi representanter för vår uppdragsgivare.

En enkel inkassotjänst

Vi erbjuder digitala inkassotjänster för dig som har problem att få betalt för dina fakturor i tid. På EuroCredit har vi lång erfarenhet av just inkassotjänster och hjälper ditt företag att på ett effektivt sätt driva in betalningarna, utan att förstöra er goda kundrelation. Vi är verksamma inom alla branscher och företräder såväl börsnoterade företag som mindre enskilda firmor. Med vår inkassotjänst får du personlig service och du kan känna dig trygg med att dina fakturor prioriteras. Här har vi tagit fram och utvecklat en smidig inkassotjänst som är säker både för ditt företag och dina kunder.

Så fungerar våra inkassotjänster

Om din faktura fortfarande förblir obetald, trots flera påminnelser och din kund är medveten om att fakturans förfallodatum har passerats. Då är det en god idé att använda vår inkassotjänst och skicka ut ett inkassokrav.
Vi hanterar mängder av våra kunders inkassokrav och har ett effektivt system när det gäller bevakning av kundfordringar. Vår inkassotjänst ser till att din faktura prioriteras.

Kontakta oss eller läs mer om inkasso på vår hemsida.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon +46 857 930 500 eller mail, du väljer vad som passar dig bäst.
Eurocredit har öppet mån-fre 10:00-12:30.


    Inkassotjänst

    En inkassotjänst kan vara användbar då en privatperson eller ett företag har kunder som inte betalar, trots påminnelser. Genom att anlita ett inkassobolag kan ni få hjälp med att få in pengarna och att hantera eventuella tvister som kan uppstå när två parter är oense. Vi på Eurocredit hjälper er att få betalt, samtidigt som vi lägger stor vikt i att ni ska behålla goda relationer med era kunder. Vi arbetar alltid lagenligt och följer god inkassosed, för att säkerställa att processen löses på bästa möjliga vis.

    Vi erbjuder inkassotjänster i hela Sverige, däribland i Stockholm, Göteborg och Malmö.