INKASSOSERVICE

  • Anpassat upplägg beroende på dina behov
  • Vi tar hand om dialogen med kund
  • Komplett inkassoavtal från 995 kr per år

Skicka fakturan till oss Vi tar hand om indrivning & dialog

INTRESSEANMÄLAN Inget bindande - Svar inom 24 timmar.
Partners & tillsyn

Effektiv Inkassoservice med Eurocredit

Vi är tillräckligt stora för att klara av alla olika sorters uppdrag och tillräckligt små för att vara lyhörda och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

+46 857 930 500 info@euro.se
Lösningen
Eurocredit skapar lösningar med hållbara resultat genom smarta lösningar
Enkelt & Smidigt
Det är enkelt att arbeta med Eurocredit inom området för Inkasso.
Behåll Kundrelationen
Våra erfarna handläggare säkerställer dialogen med gäldenär och hittar bästa lösningen
2000+ Vi hjälper över 2000 företag idag
1988 Erfaret bolag sedan 1988

Priser & upplägg

Prova ett ärende

Kom i gång direkt

Anlita oss för en trygg och säker hantering av dina förfallna fordringar

Vanligaste

Löpande ärenden

Från 150 kr per ärende

När en faktura förfallit tar vi upp processen. Mejla över fakturan och vi löser resten.

Anpassat erbjudande

Gratis offert

För större samarbeten skräddarsyr vi ett anpassat erbjudande.

Inkassoservice

Vi är tillräckligt stora för att klara av alla olika uppdrag och tillräckligt små för att vara lyhörda och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

Inkasso hanterar även enstaka ärenden

Många företag har bara behov för skicka enstaka ärenden till Inkasso och för Eurocredit är det ingen skillnad. Hos Eurocredit får du samma uppmärksamhet oavsett antal ärenden. Det vi sett många gånger är att mindre företag ligger på ett antal förfallna fakturor som det inte händer något med men med Eurocredits hjälp så ser vi till att saker sker och du kan jobbar vidare med din kärnverksamhet.

Inkassoföretag hanterar stora volymer av ärenden

Eurocredit tar kreditrisken och övertar all övrig administration av fakturan så du kan ägna dig åt att utveckla din verksamhet och kundstock. Vårt heltäckande rapportpaket förser dig automatiskt med uppdaterad reskontrainformation. När du skickat in fakturan till oss gör vi en kreditbedömning på kunden och skickar ut fakturan med en överlåtelsetext och information om våra betalningsuppgifter. Med fakturaköp får du får betalt redan samma dag.

Oavsett antal ärenden

Du är alltid välkommen som kund till Eurocredit oavsett storlek på ditt företag eller hur många ärenden du avser lägga hos oss. Vi skapar lösningen för er och ert behov och er slutkunder. Kundtjänsten jobbar för er ser sig som representanter för uppdragsgivaren.

Smidig inkassoservice

Vi erbjuder digital inkassoservice för dig som har problem att inte få betalt för dina fakturor. På EuroCredit har vi lång erfarenhet av just inkassoservice och kan hjälpa ditt företag att få betalt. Vi är verksamma inom alla branscher och företräder såväl börsnoterade företag som mindre enskilda firmor. Med vår inkassoservice kan du känna dig trygg i att dina fakturor prioriteras.

Vi har tagit fram och utvecklat en enkel inkassoservice som är säker både för ditt företag och dina kunder. Vi är tillräckligt stora för att ha kapacitet att hantera större uppdrag, samtidigt som vi är tillräckligt små för att kunna vara lyhörda för våra kunders behov och kunna anpassa oss därefter. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Vår inkassoservice

Om din faktura fortfarande förblir obetald, trots flera påminnelser och din kund är medveten om att fakturans förfallodatum har passerats. Då är det en god idé att använda vår inkassoservice och skicka ut ett inkassokrav.
Vi hanterar mängder av våra kunders inkassokrav och har ett effektivt system när det gäller bevakning av kundfordringar. Vår inkassoservice ser till att din faktura prioriteras.

Om någon är skyldig ditt företag pengar men vägrar att betala, kan du kan få hjälp av Kronofogden. När du väljer att anlita oss hjälper vi dig med din ansökan om betalningsföreläggande.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon +46 857 930 500 eller mail, du väljer vad som passar dig bäst.
Eurocredit har öppet mån-fre 10:00-12:30.