INKASSOFÖRETAG

 • Anpassat upplägg beroende på företagets behov
 • Vi tar hand om dialogen med kund
 • Komplett inkassoavtal från 995 kr per år

Skicka fakturan till oss Vi tar hand om indrivning & dialog

INTRESSEANMÄLAN Inget bindande - Svar inom 24 timmar.
Partners & tillsyn

Effektiv inkasso för företag med Eurocredit

Vi är tillräckligt stora för att klara av alla olika sorters uppdrag och tillräckligt små för att vara lyhörda och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

+46 857 930 500 info@euro.se
Lösningen
Eurocredit skapar lösningar med hållbara resultat genom smarta lösningar
Enkelt & Smidigt
Det är enkelt att arbeta med Eurocredit för inkassoföretag inom området för Inkasso
Behåll Kundrelationen
Våra erfarna handläggare säkerställer dialogen med gäldenär och hittar bästa lösningen
2000+ Vi hjälper över 2000 företag idag
1988 Erfaret bolag sedan 1988

Priser & upplägg

Prova ett ärende

Kom i gång direkt

Anlita oss för en trygg och säker hantering av dina förfallna fordringar

Vanligaste

Löpande ärenden

Från 150 kr per ärende

När en faktura förfallit tar vi upp processen. Mejla över fakturan och vi löser resten.

Anpassat erbjudande

Gratis offert

För större samarbeten skräddarsyr vi ett anpassat erbjudande.

Inkassoföretag som ser till att ni får betalt

Vi är ett tillräckligt stort inkassoföretag för att klara av alla olika uppdrag och tillräckligt små för att vara lyhörda och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

Erfarenhet sedan 1988

Vi är ett erfaret bolag med 20 år i branschen vilket ger oss både djup och bred kunskap för effektiv handläggning av att utföra inkassokrav. Vi är flexibla och lyhörda och anpassar våra lösningar efter era möjligheter.

Prisvärda lösningar

Eurocredit bedriver en kostnadseffektiv verksamhet vilket gör att vi också kan erbjuda riktigt bra priser för våra tjänster.

Skicka till inkasso

När det är dags att skicka faktura till inkasso tar vi över processen. Det brukar också påskynda processen när ett erfaret företag är med i bilden som skickar vidare ärendet. Läs mer här.

Inkassoföretag som hjälper er att få fakturorna betalda

När kunder inte betalar sina fakturor kan betalningen gå till inkasso. I de fall du som säljare saknar betalningar av dina kunder, kan du vända dig till ett inkassoföretag som hjälper dig att skicka in ett inkassokrav till Kronofogden. Vi på Eurocredit AB har många års erfarenhet av att bedriva inkassoärenden och hjälper våra uppdragsgivare att få in sina pengar från kunder som inte betalar i tid. Vi arbetar på ett professionellt sätt genom hela processen för att ni ska kunna bibehålla en god relation till kunden, samtidigt som vi hjälper er att driva in skulden.

Så går processen till
Många har uppfattningen om att det är Kronofogden som skickar inkassokrav till kunder som inte betalat sina fakturor, men i själva verket är det inkassobolag som sköter den delen i processen. Det är först när det kommer till den slutliga indrivningen som Kronofogden agerar. Processen ser ut enligt följande:

 • När ni slutfört uppdraget skickar ni fakturan till kunden
 • Om ni inte får in betalningen efter förfallodatumet och inte heller efter att ni skickat en påminnelse, är nästa steg att fakturan skickas till ett godkänt inkassoföretag
 • I de fall som kunden inte heller betalar inkassobolaget går fakturan. Då utfärdas ett betalningsföreläggande hos Kronofogden
 • Godkända inkassoföretag som Eurocredit AB är skyldiga att följa inkassolagen och god inkassosed. Det innebär att vi aldrig utsätter den som är skyldig att betala för onödiga kostnader eller trakasserier. Vi är lätta att komma i kontakt med och vi lämnar alltid korrekt och riktig information.

  Jag vill bli kontaktad

  Kontakta oss på Eurocredit via telefon +46 857 930 500 eller mail, du väljer vad som passar dig bäst.
  Eurocredit har öppet mån-fre 10:00-12:30.