Prisvärd inkasso i Sverige

  • Prisvärda lösningar för etablerade företag
  • Erfaret bolag med över 30 års erfarenhet
  • Komplett inkassoavtal från 995 kr per år

Skicka den förfallna fakturan till oss Vi tar över processen

INTRESSEANMÄLAN Inget bindande - Svar inom 24 timmar.
Partners & tillsyn

Våra referenser & omdömen

Vi är tillräckligt stora för att klara av alla olika sorters uppdrag och tillräckligt små för att vara lyhörda och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

08-579 305 00 info@euro.se
Karin Malmgren, Fotograf
Vi har sedan länge använt Eurocredit och vår relation är riktigt bra. Rekommenderar!
Peter Boson, Hantverkare
Eurocredit har bra villkor och prisvärda lösningar vilket passar oss.
Nils Fridlund, Konferens
Vi rekommenderar gärna Eurocredit. Pålitliga, trevliga och alltid professionellt bemötande.
2000+ Vi hjälper över 2000 företag idag
1988 Erfaret bolag sedan 1988

Prova ett ärende

Kom i gång direkt

Anlita oss för en trygg och säker hantering av dina förfallna fordringar

Vanligaste

Löpande ärenden

Från 150 kr per ärende

När en faktura förfallit tar vi upp processen. Mejla över fakturan och vi löser resten.

Anpassat erbjudande

Gratis offert

För större samarbeten skräddarsyr vi ett anpassat erbjudande.

Erfaret inkassobolag i Sverige

Det lyhörda inkassoföretaget som anpassar sina lösningar efter varje kund.

Ett rutinerat inkassobolag

Eurocredit AB har över 20 år i branschen och har under tiden skapat effektiva rutiner för att driva in betalningar och få betalt i tid. Vi hjälper både dig som privatperson och företag även om fakturan redan är förfallen.

Behåll goda relationer med era kunder

Genom att vår logga och personal tar hand om inkassoärendet undviker ni också att eventuellt skada relation med en befintlig kund som ni kanske till och med jobbat länge med.

Automatisk efterbevakning

Om det skulle gå så långt att vi behöver skicka vidare ärendet till Kronofogden kommer vi också kunna hantera smidig efterbevakning och hålla dig uppdaterad vid behov. Välkommen till smidig inkasso i Sverige!

Vi tar hand om förfallna fakturor

Eurocredit AB har haft inkassoärenden som huvudsyssla sedan 1988 och byggt upp en lång och bred erfarenhet som är unik. Med Eurocredit kan du vara säker på att du och din kund blir behandlade på ett professionellt och lagenligt sätt. Vi har sett att vi kan upprätthålla er kundrelation trots att ärendet nått Inkasso i processen genom att vara lösningsfokuserade och tillämpa ett proaktivt synsätt. Kvalitet och långsiktighet genomsyrar alla processer för bästa resultat. Vi har dessutom Nordisk täckning om ni har en eller flera kunder utanför Sverige. Vi tillhandahåller även ett flertal andra tjänster inom både inkasso i Sverige men också närliggande områden såsom kreditupplysningar och säljfinansieringar. Vi har bra priser och alltid lyhörda -slå oss en signal så diskuterar vi gärna vidare hur vi kan hjälpa er.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon 08-579 305 00, mail eller chatt, du väljer vad som passar dig bäst.
Eurocredit har öppet mån-fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00.


Aktivt inkassoföretag i Sverige sedan 1988

Inkassobolag från första rot & sedan 1988Eurocredit AB har med sina 20 år i branschen utvecklat en rad effektiva metoder och vi är stolta att säga att vi är ett relativt sett litet bolag, men vi har stora samarbetspartner. Detta kombinerar styrka och flexibilitet vilket passar dig som kund. Våra priser kan också vara bland de lägre då vi utvecklat och tror på långsiktiga relationer i alla lägen. Likt ni kan se på Datainspektionen har vi inkassotillstånd, där kan ni även se vilka inkassobolag finns i Sverige . Vi tror dessutom på att varenda krona räknas och vi vill hitta bra lösningar tillsammans med dig. Värt att nämna är att vi även har fler kringliggande tjänster om ni växer och behöver mer än att få en förfallen faktura betald. Vill du som företag ha en långsiktig relation med en stabil partner får ni mer än gärna kontakta oss. Välkommen till ett flexibelt inkassobolag Sverige. Låt oss blomstra tillsammans!