Erfaret inkassobolag i Sverige

 • Prisvärda lösningar för etablerade företag
 • Erfaret bolag med över 30 års erfarenhet
 • Komplett inkassoavtal från 995 kr per år

Skicka den förfallna fakturan till oss Vi tar över processen

INTRESSEANMÄLAN Inget bindande - Svar inom 24 timmar.
Partners & tillsyn

Våra referenser & omdömen

Vi är tillräckligt stora för att klara av alla olika sorters uppdrag och tillräckligt små för att vara lyhörda och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

+46 857 930 500 info@euro.se
Karin Malmgren, Fotograf
Vi har sedan länge använt Eurocredit och vår relation är riktigt bra. Rekommenderar!
Peter Boson, Hantverkare
Eurocredit har bra villkor och prisvärda lösningar vilket passar oss.
Nils Fridlund, Konferens
Vi rekommenderar gärna Eurocredit. Pålitliga, trevliga och alltid professionellt bemötande.
2000+ Vi hjälper över 2000 företag idag
1988 Erfaret bolag sedan 1988

Prova ett ärende

Kom i gång direkt

Anlita oss för en trygg och säker hantering av dina förfallna fordringar

Vanligaste

Löpande ärenden

Från 150 kr per ärende

När en faktura förfallit tar vi upp processen. Mejla över fakturan och vi löser resten.

Anpassat erbjudande

Gratis offert

För större samarbeten skräddarsyr vi ett anpassat erbjudande.

Ditt inkassobolag i Sverige

Det lyhörda inkassoföretaget som anpassar sina lösningar efter varje kund.

Ett rutinerat inkassoföretag i Sverige

Eurocredit AB har över 20 år i branschen och har under tiden skapat effektiva rutiner för att driva in betalningar och få betalt i tid. Vi hjälper både dig som privatperson och företag även om fakturan redan är förfallen.

Behåll goda relationer med era kunder

Genom att vår logga och personal tar hand om inkassoärendet undviker ni också att eventuellt skada relation med en befintlig kund som ni kanske till och med jobbat länge med.

Automatisk efterbevakning

Om det skulle gå så långt att vi behöver skicka vidare ärendet till Kronofogden kommer vi också kunna hantera smidig efterbevakning och hålla dig uppdaterad vid behov. Välkommen till smidig inkasso i Sverige!

Inkassobolag i Sverige som tar hand om förfallna fakturor

Eurocredit AB har haft inkassoärenden som huvudsyssla sedan 1988 och byggt upp en lång och bred erfarenhet som är unik. Med Eurocredit kan du vara säker på att du och din kund blir behandlade på ett professionellt och lagenligt sätt genom hela processen. Vi gör alltid vårt bästa för att upprätthålla er goda relation till kunden, trots att ärendet nått Inkasso. Det gör vi genom att vara lösningsfokuserade och tillämpa ett proaktivt synsätt, samtidigt som vi ser till att ni får betalt. Kvalitet och långsiktighet genomsyrar alla processer för bästa resultat. Vi tillhandahåller även ett flertal andra tjänster inom både inkasso i Sverige, samt Norge, men också närliggande områden såsom kreditupplysningar och säljfinansieringar. Vi har bra priser och är alltid lyhörda. Slå oss en signal så diskuterar vi gärna vidare hur vi kan hjälpa er.

Aktivt inkassoföretag i Sverige sedan 1988

Inkassobolag från första rot & sedan 1988Eurocredit AB har med sina 20 år i branschen utvecklat en rad effektiva metoder och vi är stolta att säga att vi är ett relativt sett litet bolag, men vi har stora samarbetspartner. Detta kombinerar styrka och flexibilitet vilket passar dig som kund. Våra priser kan också vara bland de lägre då vi utvecklat och tror på långsiktiga relationer i alla lägen. Likt ni kan se på Datainspektionen har vi inkassotillstånd, där kan ni även se vilka inkassoföretag finns i Sverige . Vi tror dessutom på att varenda krona räknas och vi vill hitta bra lösningar tillsammans med dig. Värt att nämna är att vi även har fler kringliggande tjänster om ni växer och behöver mer än att få en förfallen faktura betald. Vill du som företag ha en långsiktig relation med en stabil partner får ni mer än gärna kontakta oss. Välkommen till ett flexibelt inkassoföretag Sverige. Låt oss blomstra tillsammans!

Vi tar emot ärenden från hela Sverige och är verksamma i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping och Helsingborg.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon +46 857 930 500 eller mail, du väljer vad som passar dig bäst.
Eurocredit har öppet mån-fre 10:00-12:30.


  Vanliga frågor om inkasso i Sverige

  Vad innebär inkassolagen i Sverige?

  Inkassolagen reglerar hur ett inkassobolag i Sverige får bedrivas. Ett inkassoföretag i Sverige ska också bedrivas enligt god inkassosed. Det betyder vi är skyldiga att ta reda på och fastställa den betalningsskyldiges identitet samt se till att den att person som inkassoåtgärderna vänder sig till inte utsätts för onödiga kostnader eller trakasserier.

  Vad innebär inkassobevakning i Sverige?

  Inkassoföretag i Sverige har rätt att ta betalt för vissa kostnader i samband med att ärendet går till inkasso. Det gäller exempelvis rätten att ta betalt för ett inkassokrav, högst 180 kronor. Likaså en betalningspåminnelse med förutsättning att informationen om avgiften finns med i ditt avtal med företaget. Avgiften för det får högst vara 60 kr.

  Vilka krav gäller för Inkasso i Sverige?

  Inkassobolaget i Sverige har rätt att ta betalt för vissa kostnader i samband med att ärendet går till inkasso. Det gäller exempelvis rätten att ta betalt för ett inkassokrav, högst 180 kronor. Likaså en betalningspåminnelse med förutsättning att informationen om avgiften finns med i ditt avtal med företaget. Avgiften för det får högst vara 60 kr.

  Kan inkasso dras tillbaka från Kronofogden?

  När den betalningsskyldige betalar skulden drar inkassoföretaget tillbaka ansökan hos Kronofogden. Om den betalningsskyldige däremot inte betalar skulden kan Kronofogden meddela ett utslag, vilket innebär att skulden blir fastställd. Då kan egendom utmätas för att betala av skulden. Därför är det viktigt att se till att skulden betalas i tid.