Prisvärd inkasso i Stockholm

 • Anpassat upplägg beroende på dina behov
 • Vi tar hand om dialogen med kund
 • Komplett inkassoavtal från 995 kr per år

Skicka förfallen faktura till oss Vi tar hand om indrivningen

INTRESSEANMÄLAN Inget bindande - Svar inom 24 timmar.
Partners & tillsyn

Omdömen för inkassotjänster

Vi är tillräckligt stora för att klara av alla olika sorters uppdrag och tillräckligt små för att vara lyhörda och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

+46 857 930 500 info@euro.se
Max Karlsson
Max Karlsson, Advokat
Ett smidigt alternativt med bra villkor och prisvärda lösningar.
Karin Malmgren, Fotograf
Effektiva och trygga. Vi rekommenderar Eurocredit.
Peter Boson, Hantverkare
Vi valde Eurocredit framför allt för deras låga pris per ärende samtidigt som vår kontakt är bra.
2000+ Vi hjälper över 2000 företag idag
1988 Erfaret bolag sedan 1988

Priser & upplägg

Prova ett ärende

Kom i gång direkt

Anlita oss för en trygg och säker hantering av dina förfallna fordringar

Vanligaste

Löpande ärenden

Från 150 kr per ärende

När en faktura förfallit tar vi upp processen. Mejla över fakturan och vi löser resten.

Anpassat erbjudande

Gratis offert

För större samarbeten skräddarsyr vi ett anpassat erbjudande.

Eurocredit för prisvärda och smidiga upplägg

Ett inkassobolag med huvudkontor i Stockholm för kundanpassade lösningar.

Lyhörda

Eurocredit AB lyssnar och skapar unikt anpassade lösningar efter de möjligheter just ert företag har. Med lång erfarenhet i branschen får vi era fakturor betalda.

Vårt namn på inkassokravet

En stor fördel med att ha ett inkassoföretag bakom sig är att vi sätter vårt telefonnummer och logga på det utskickade kravet. Ert varumärke och din relation med kund förblir lika bra som alltid.

Kronofogden

Skulle det behövas tar vi dessutom hand om processen med Kronofogden. Vi kommer också alltid ha koll på när fakturan är betald eller om en delbetalningsplan skapats.

Ert lokala inkassobolag i Stockholm för fakturahantering & inkasso

Eurocredit AB är ett inkassoföretag med huvudkontor i Stockholm. Därför kan vi erbjuda en personlig dialog med våra kunder i närområdet. När vi möts på vårt kontor i Alvik kan vi skapa en personlig relation till er som uppdragsgivare, men vi kan även ta emot ert ärende digitalt om det skulle föredras. Tillsammans planerar och strukturerar vi ert upplägg för att nå ett optimalt utfall och vi hjälper er att ansöka om betalningsföreläggande hos Kronofogden när era kunder inte betalat sina fakturor i tid. Vi har inkassotillstånd utfärdat av Integritetsskyddsyndigheten och har lång erfarenhet att hjälpa våra uppdragsgivare att få betalt. Eurocredit AB arbetar efter god inkassosed, vilket innebär att vi aldrig utsätter någon för onödiga kostnader eller trakasserier.
Vi ser att det kan vara bra med närhet till uppdragsgivaren av olika anledningar. På kontoret hanteras alla centrala tjänster som rör Sverige såsom administration, inkasso, påminnelse och fakturaservice. Välkommen till personlig inkasso i Stockholm. Besöksadress: Eurocredit AB: Sankt Eriksgatan 117, 113 43 STOCKHOLM – 08-579 305 00

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon +46 857 930 500 eller mail, du väljer vad som passar dig bäst.
Eurocredit har öppet mån-fre 10:00-12:30.


  Ett praktiskt exempel

  StockholmDet är inte ovanligt att vi blir kontaktade av en kund som har en förfallen faktura mot en ny kund. Allt har gjorts enligt överenskommet men kunden vill skjuta på det eller börjar bestrida på ett icke korrekt sätt. Vi på Eurocredit AB kommer då in med sin samlade erfarenhet och ser över vad som gjorts och vad som lovats. Därefter kommer vi med ett utlåtande om vad som bör gälla. I många fall hjälper det och vi kommer överens om en smidig utväg för båda. Är det så att kunden fortsätter sätta sig på tvären även om du hjälpt dem med de ursprungliga problemen tar vi över processen och ser till att fakturan blir betald. Med vårt inkassotillstånd har vi rätt att göra den bedömningen givet att vi följer IkL. Läs mer om oss och våra tjänster som inkassoföretag i Stockholm. Slutligen kan vi säga att man får behålla 100% av fakturans värde, det är kunden som dröjer med betalningen som får betala tilläggsavgiften á 180 kr. Välkommen till smidig inkasso Stockholm!

  Vanliga frågor om Inkasso Stockholm

  Får man en betalningsanmärkning om det går Stockholm?
  Ett inkassokrav i Stockholm innebär inte en betalningsanmärkning. Det är först om ärendet går vidare till Kronofogden, och om varken betalning sker då eller du gör protest mot kravet som du kan få en betalningsanmärkning.

  När går inkasso i Stockholm till Kronofogden?
  Om du varken betalar eller bestrider ett inkassokrav går ärendet vidare till Kronofogden. Som inkassobolag i Stockholm ansöker vi om ett betalningsföreläggande och om du inte bestrider kravet hos Kronofogden heller, kommer skulden att bekräftas med ett utslag hos Kronofogden.