Vi hjälper företag med inkassokrav

MOT PRIVATPERSONER
  • Vi utför inkassokrav mot privatpersoner och företag
  • Årsavgift från 995 kr/år
  • Grundavgift från 150 kr/ärende

Skicka förfallen faktura till oss Vi tar över processen

INTRESSEANMÄLAN Inget bindande - Svar inom 24 timmar.
Partners & tillsyn

Omdömen

Vi är tillräckligt stora för att klara av alla olika sorters uppdrag och tillräckligt små för att vara lyhörda och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

+46 857 930 500 info@euro.se
Nils Fridlund, Konferens
Vi använder och rekommenderar Eurocredit primärt för deras effektivitet, låga priser och vår goda kontakt.
Max Karlsson
Max Karlsson, Advokat
Vi rekommenderar gärna Eurocredit. Vi använder dem både mot privatpersoner och företag.
Karin Malmgren, Fotograf
Vi har jobbat länge tillsammans med Eurocredit. Det bästa är att vi kan överlåta hela processen till dem efter förfallen faktura.
2000+ Vi hjälper över 2000 företag idag
1988 Erfaret bolag sedan 1988

Priser & alternativ

LITEN

1-10 ärenden per år - 190 kr

Mellan

1-50 ärenden per år - 890 kr

Stor

1-100 ärenden per år - 1690 kr

Prisvärd inkasso för privatperson

Vi hjälper dig oavsett om du bara vill ha hjälp med enstaka förfallna fakturor eller en regelbunden kontakt.

Lyhört inkassobolag

Vi är ett lyhört företag och vi känner oss något stolta att säga att vi är tillräckligt stora för att klara alla uppdrag, men ändå så pass små att vi kan lyssna och anpassa oss.

Den lilla inkassobyrån med de stora musklerna

Vi hjälper dig som privatperson genomföra inkassoärenden. Vi lyssnar och anpassar oss efter dig, men vi har samtidigt stora samarbetspartners för att driva igenom alla fall.

Enstaka förfallna fakturor eller löpande

Vi hjälper dig oavsett om det är för enstaka förfallna fakturor ni behöver hjälp eller om det kommer mer löpande. Vi ser fram emot att få hjälpa till!

När du som privatperson behöver hjälp

Eurocredit AB hjälper dig gärna om du behöver få betalt för en faktura. Vi hjälper både företag och privatpersoner och kan ta på oss alla typer av uppdrag. Men vi är en av de bolagen som med sina effektiva arbetsprocesser även enkelt kan ta emot enstaka inkassoärenden vid behov. Vårt erbjudande är dessutom mycket prisvärda och vi är med er hela vägen. Skapar vi en personlig kontakt kan ni också när som helst meddela oss om ni behöver hjälp. Vi har erfarenhet sedan 1988 och finns gärna här för er inkasso som privatperson. Viktigt att tänka på är att vi inte bara tar emot större beställningar utan kan även hjälpa både med återkommande projekt men också när behov uppstår. Kontakta oss för smidig inkasso privatperson.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon +46 857 930 500 eller mail, du väljer vad som passar dig bäst.
Eurocredit har öppet mån-fre 10:00-12:30.


    Ett typfall vi kan få in

    Privatperson sitter med mobilDet händer ofta att vi får samtal från privatpersoner som exempelvis frilansat och nu försöker få betalt, men där företaget ”sätter sig på tvären”. Vad vi gör då är att vi tar en snabb titt på läget och i många fall ser man snabbt att den ena eller andra har rätt. Då får vi in som tredje part och ger ett förslag på hur vi ska lösa detta på bästa sätt. I många fall är fakturan helt befogad och då hjälper vi er få betalt för det jobb ni utfört. Och om vi anser att jobbet inte är slutfört bistår vi med råd om hur vi enklast går tillväga för att fullgöra jobbet eller hitta annan smidig väg. Har ni fler frågor om våra tjänster hittar ni dem här.