Prisvärd inkasso i Norge

  • Svenskt inkassobolag med täckning i Norge
  • Vi tar hand om dialogen med kund
  • Komplett inkassoavtal från 995 kr per år

Skicka oss förfallen faktura Vi tar över indrivningen

INTRESSEANMÄLAN Inget bindande - Svar inom 24 timmar.
Partners & tillsyn

Våra referenser

Vi är tillräckligt stora för att klara av alla olika sorters uppdrag och tillräckligt små för att vara lyhörda och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

08-579 305 00 info@euro.se
Max Karlsson
Max Karlsson, Advokat
Det smidigaste med Eurocredit är att vi bara behöver en partner - för hela Norden.
Nils Fridlund, Konferens
Vi får gäster från fler länder än Sverige - exempelvis Norge. Eurocredit kan hjälpa oss oavsett var företagen är placerade.
Karin Malmgren, Fotograf
Vi har en gammal relation med Eurocredit vi trivs med. De hjälper oss och priserna är mycket rimliga.
2000+ Vi hjälper över 2000 företag idag
1988 Erfaret bolag sedan 1988

Prova ett ärende

Kom i gång direkt

Anlita oss för en trygg och säker hantering av dina förfallna fordringar

Vanligaste

Löpande ärenden

Från 150 kr per ärende

När en faktura förfallit tar vi upp processen. Mejla över fakturan och vi löser resten.

Anpassat erbjudande

Gratis offert

För större samarbeten skräddarsyr vi ett anpassat erbjudande.

Eurocredit inkasso i Norge

Inkassohantering skräddarsytt för ert företag i Norge.

Täckning i hela Norden

Eurocredit har erfarenhet sedan 1988 och är ett av få företag med täckning i hela Norden. Vi kan hjälpa er i hela Norden. Våra rutiner är väl utformade och ser till att ni får betalt i tid. Vi ser också till att ni behåller en god kundrelation.

Priseffektiva

Vi är ett priseffektivt företag och kan därför också erbjuda bra priser för våra tjänster i Norge med erfaren inkasso. Varenda krona räknas och vi vill underlätta er dagliga verksamhet till en låg kostnad.

Vi anpassar oss

Eurocredit är ett relativt sett litet företag men med stora samarbetspartners. Vi kan anpassa oss efter unika förfrågningar men har samtidigt kraft att genomföra dem. Vi gillar långvariga relationer där alla parter växer - välkommen till Eurocredit!

Inkassa Norge – Din självklara samarbetspartner

Eurocredit Norge AS kan erbjuda dig en rad olika tjänster som är mycket kostnadseffektiva och enkla. Vi kan hjälpa er med hela reskontraprocessen från faktura, påminnelse, inkasso och eventuellt rättsliga åtgärder. Genom den befintliga IT-infrastrukturen så hanteras alla ärenden på ett effektivt sätt vilket gör att du håller kostnaderna låga och du får en enhetlig bild på tex rapportering och avstämning. Vi har hjälpt svenska bolag med etableringar i Norge i många år och kan den lokala marknaden. Några av de branscher/områden som Eurocredit Norge AS har lång och bred erfarenhet inom är heminredning, postorder, konsumentprodukter, parkering och verkstad. Tveka inte att kontakta oss för mer information. Se mer om våra inkassotjänster eller kontakta oss för ett prisvärt erbjudande.

Så fungerar inkasso i Norge
Om du har en en norsk kund som inte betalar fakturan, så kan vi på Eurocredit hjälpa dig. Norges lagstiftning kan skilja sig från den svenska, vilket betyder att den norska inkassohanteringen ofta är komplicerad.

På Eurocredit hjälper vi dig och ser till att din kund betalar. När du tar hjälp av oss vid inkassohantering i Norge, gör vi vad som krävs för att du ska få betalt.

Andra regler för Inkasso i Norge
I Norge delas inkassoprocessen in i två steg, där det första är inkasso utan domstolsverkan och det andra är inkassoåtgärder i domstol. De flesta krav blir lösta utan rättsliga åtgärder i domstol.

Ett europeiskt betalningsföreläggande kan under vissa förutsättningar utfärdas, exempelvis fordringen inte har bestridits och avtalets samtliga parter har sina säten i länder som är med i EU.

Vill du veta mer om hur det fungerar med inkasso i Norge och behöver vår hjälp? Då är du varmt välkommen att kontakta våra specialister på norska regler om inkasso. Vi hjälper dig.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon 08-579 305 00, mail eller chatt, du väljer vad som passar dig bäst.
Eurocredit har öppet mån-fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00.