Lyhört inkassobolag för Privatpersoner & Företag

Eurocredit är det företag som hjälper både dig som företagare och privatperson med ett anpassade lösningar.

Inkasso hanterar även enstaka ärenden

Många företag har bara behov för skicka enstaka ärenden till Inkasso och för Eurocredit är det ingen skillnad. Hos Eurocredit får du samma uppmärksamhet oavsett antal ärenden. Det vi sett många gånger är att mindre företag ligger på ett antal förfallna fakturor som det inte händer något med men med Eurocredits hjälp så ser vi till att saker sker och du kan jobbar vidare med din kärnverksamhet.

Inkassoföretag hanterar stora volymer av ärenden

Eurocredit kan hantera stora volymer av inkassoärenden genom en väl inarbetad process. Tillsammans bestämmer vi flödet och vad som ska gälla för de specifika ärendena. Flexibilitet är vårt nyckelord och med ett inkassobolag som Eurocredit kan du skapa lösningen som passar just dig.

Oavsett antal ärenden

Du är alltid välkommen som kund till Eurocredit oavsett storlek på ditt företag eller hur många ärenden du avser lägga hos oss. Vi skapar lösningen för er och ert behov och er slutkunder. Kundtjänsten jobbar för er ser sig som representanter för uppdragsgivaren.

Prisvärda lösningar

Vi skapar svårslagna erbjudanden skräddarsydda precis efter dig oavsett om det ett företag eller en privatperson. För oss räknas varenda krona och vi vill optimera er verksamhet och lyfta ett eventuellt bekymmer med våra priseffektiva processer. Vi grundades år 1988 och har sedan start fokuserat på inkasso vilket är vår specialitet. Men vi har även andra kringliggande tjänster som tillkommit med åren och vi kan därför bli en med heltäckande partner när du växer. Vanliga brukar vara att vi börjar med en enklare tjänst, går allt smidigt kan vi lösa mer och mer av er administrativa del av verksamheten så ni kan lägga mer tid på kärnverksamheten. Vi vågar nog dessutom säga att vi är en av de mest lyhörda inkassoföretagen för smidiga lösningar. Vi hjälper gärna både privatpersoner och företag och strävar efter att vara ert självklara val av inkassobolag. Vi är ett samtal ifrån och börjar gärna ett långsiktigt samarbete.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon 08-579 305 00, mail eller chatt, du väljer vad som passar dig bäst.
Eurocredit har öppet mån-fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00.


Ett inkassobolag som är här för att hjälpa dig

Bolaget som hjälper privatpersoner & företagEurocredit vill gärna hjälpa dig. Här kommer två enklare frågor, har ni fler funderingar får ni gärna ringa oss så berättar vi mer. Vi har ofta bättre erbjudanden än vad man kan tro som samtidigt lyfter en större last för dig och ditt företag. Vi är engagerade och ser varje unik kund som en möjlighet.

Vad är ett inkassoföretag?

Borgenären, den som skapat fakturan från första början, väljer att lämna sin fordran till ett företag som ser till att fakturan betalas – detta i sin tur är inkassoföretaget. Ska inte förvecklas med Kronofogden, utan är en privat aktör som ska följa IkL. Här har ni en lista över inkassobolag med tillstånd.

Jag har fått ett inkassokrav, vad händer?

Är det så att det är en korrekt faktura är det bara att betala den och inte mycket händer eller har hänt. Skulle det däremot vara en felaktig utsatt faktura ska denna inte betalas utan bestridas. Anteckna då vad ni bestrider och skicka tillbaka det till den som utställde fakturan mot er. Om ni låter den vara kommer den snart falla till Kronofogden vilket både syns i en kreditupplysning och kostar extra. Läs mer här.