INKASSOBOLAG

 • Anpassat upplägg beroende på dina behov
 • Vi tar hand om dialogen med kund
 • Komplett inkassoavtal från 995 kr per år

Skicka fakturan till oss Vi tar hand om indrivning & dialog

INTRESSEANMÄLAN Inget bindande - Svar inom 24 timmar.
Partners & tillsyn

Effektiv Inkasso med Eurocredit

Vi är tillräckligt stora för att klara av alla olika sorters uppdrag och tillräckligt små för att vara lyhörda och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

+46 857 930 500 info@euro.se
Lösningen
Eurocredit skapar lösningar med hållbara resultat genom smarta lösningar
Enkelt & Smidigt
Det är enkelt att arbeta med Eurocredit inom området för Inkasso.
Behåll Kundrelationen
Våra erfarna handläggare säkerställer dialogen med gäldenär och hittar bästa lösningen
2000+ Vi hjälper över 2000 företag idag
1988 Erfaret bolag sedan 1988

Priser & upplägg

Prova ett ärende

Kom i gång direkt

Anlita oss för en trygg och säker hantering av dina förfallna fordringar

Vanligaste

Löpande ärenden

Från 150 kr per ärende

När en faktura förfallit tar vi upp processen. Mejla över fakturan och vi löser resten.

Anpassat erbjudande

Gratis offert

För större samarbeten skräddarsyr vi ett anpassat erbjudande.

Lyhört inkassobolag för Privatpersoner & Företag

Vi är tillräckligt stora för att klara av alla olika uppdrag och tillräckligt små för att vara lyhörda och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

Inkasso hanterar även enstaka ärenden

Många företag har bara behov för skicka enstaka ärenden till Inkasso och för Eurocredit är det ingen skillnad. Hos Eurocredit får du samma uppmärksamhet oavsett antal ärenden. Det vi sett många gånger är att mindre företag ligger på ett antal förfallna fakturor som det inte händer något med men med Eurocredits hjälp så ser vi till att saker sker och du kan jobbar vidare med din kärnverksamhet.

Inkassobolag hanterar stora volymer av ärenden

Eurocredit kan hantera stora volymer av inkassoärenden genom en väl inarbetad process. Tillsammans bestämmer vi flödet och vad som ska gälla för de specifika ärendena. Flexibilitet är vårt nyckelord och med ett inkassobolag som Eurocredit kan du skapa lösningen som passar just dig.

Oavsett antal ärenden

Du är alltid välkommen som kund till Eurocredit oavsett storlek på ditt företag eller hur många ärenden du avser lägga hos oss. Vi skapar lösningen för er och ert behov och er slutkunder. Kundtjänsten jobbar för er ser sig som representanter för uppdragsgivaren.

Prisvärda lösningar

Vi skapar svårslagna erbjudanden skräddarsydda precis efter dig oavsett om det ett företag eller en privatperson. För oss räknas varenda krona och vi vill optimera er verksamhet och lyfta ett eventuella bekymmer med våra priseffektiva processer. Vi grundades år 1988 och har sedan start fokuserat på inkasso vilket är vår specialitet. Vi har även andra kringliggande tjänster som tillkommit med åren och vi kan därför bli en heltäckande partner när ert företag växer. Vanligt brukar vara att vi börjar med en enklare tjänst, går allt smidigt kan vi lösa mer och mer av er administrativa del av verksamheten så ni kan lägga mer tid på kärnverksamheten. Vi vågar nog dessutom säga att vi är ett av de mest lyhörda inkassobolagen för smidiga lösningar. Vi hjälper gärna både privatpersoner och företag att driva in skulder och strävar efter att vara ert självklara val av inkassobolag. Vi är ett samtal ifrån och börjar gärna ett långsiktigt samarbete.

Så går det till

När en kund inte betalar sina fakturor i tid kan betalningen gå till inkasso. Om detta är händer dig som säljare bör du anlita ett inkassobolag som hjälper dig att skicka ett inkassokrav till kunden. Om kunden ändå inte betalar, kommer bolaget hjälpa till att ansöka om betalningsföreläggande hos Kronofogden.

Anlita inkassobolag – Välj EuroCredit

När du anlitar ett inkassobolag kan ditt företag fortsätta er verksamhet och arbeta med er tillväxt, utan att fokusera på att driva in sena betalningar. Vi på Eurocredit AB hjälper er att få betalt samtidigt som vi ser till att ni har en fortsatt god relation till kunden, trots att ärendet behöver tas till Kronofogden. Vi hjälper er att hitta en lösning som passar just er och är en trygg partner genom hela processen.

Som ett seriöst inkassoföretag arbetar vi med god inkassosed. Det innebär att vi aldrig utsätter kunder för onödiga kostnader eller trakasserier. Vi finns tillgängliga för frågor och svarar alltid med korrekt information.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon +46 857 930 500 eller mail, du väljer vad som passar dig bäst.
Eurocredit har öppet mån-fre 10:00-12:30.


  Ett inkassobolag som är här för att hjälpa dig

  Bolaget som hjälper privatpersoner & företagEurocredit vill gärna hjälpa dig. Här kommer två enklare frågor, har ni fler funderingar får ni gärna ringa oss så berättar vi mer. Vi har ofta bättre erbjudanden än vad man kan tro som samtidigt lyfter en större last för dig och ditt företag. Vi är engagerade och ser varje unik kund som en möjlighet.

  Vad är ett inkassobolag?

  Borgenären, den som skapat fakturan från första början, väljer att lämna sin fordran till ett företag som ser till att fakturan betalas – detta i sin tur är inkassobolaget. Ska inte förväxlas med Kronofogden, utan är en privat aktör som ska följa IkL. Här har ni en lista över bolag med tillstånd.

  Jag har fått ett inkassokrav, vad händer?

  Är det så att det är en korrekt faktura är det bara att betala den och inte mycket händer eller har hänt. Skulle det däremot vara en felaktig utsatt faktura ska denna inte betalas utan bestridas. Anteckna då vad ni bestrider och skicka tillbaka det till den som utställde fakturan mot er. Om ni låter den vara kommer den snart falla till Kronofogden vilket både syns i en kreditupplysning och kostar extra. Läs mer här.