Prisvärt inkassoföretag i Göteborg

 • Anpassat upplägg beroende på dina behov
 • Vi tar hand om dialogen med kund
 • Komplett inkassoavtal från 995 kr per år

Skicka förfallen faktura till oss Vi tar hand om indrivningen

INTRESSEANMÄLAN Inget bindande - Svar inom 24 timmar.
Partners & tillsyn

Omdömen för inkassotjänster

Vi är tillräckligt stora för att klara av alla olika sorters uppdrag och tillräckligt små för att vara lyhörda och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

+46 857 930 500 info@euro.se
Max Karlsson
Max Karlsson, Advokat
Ett smidigt alternativt med bra villkor och prisvärda lösningar.
Karin Malmgren, Fotograf
Effektiva och trygga. Vi rekommenderar Eurocredit.
Peter Boson, Hantverkare
Vi valde Eurocredit framför allt för deras låga pris per ärende samtidigt som vår kontakt är bra.
2000+ Vi hjälper över 2000 företag idag
1988 Erfaret bolag sedan 1988

Priser & upplägg

Prova ett ärende

Kom i gång direkt

Anlita oss för en trygg och säker hantering av dina förfallna fordringar

Vanligaste

Löpande ärenden

Från 150 kr per ärende

När en faktura förfallit tar vi upp processen. Mejla över fakturan och vi löser resten.

Anpassat erbjudande

Gratis offert

För större samarbeten skräddarsyr vi ett anpassat erbjudande.

Eurocredit för prisvärda och smidiga upplägg

Ett inkassobolag i Göteborg för kundanpassade lösningar.

Lyhörda

Eurocredit AB lyssnar och skapar unikt anpassade lösningar efter de möjligheter just ert företag har. Med lång erfarenhet i branschen får vi era fakturor betalda.

Vårt namn på inkassokravet

En stor fördel med att ha ett inkassoföretag bakom sig är att vi sätter vårt telefonnummer och logga på det utskickade kravet. Ert varumärke och din relation med kund förblir lika bra som alltid.

Kronofogden

Skulle det behövas tar vi dessutom hand om processen med Kronofogden. Vi kommer också alltid ha koll på när fakturan är betald eller om en delbetalningsplan skapats.

Ert lokala inkassoföretag för fakturahantering & inkasso i Göteborg

Som ett pålitligt och erfaret inkassobolag erbjuder vi på Eurocredit effektiv inkasso i Göteborg. Vi förstår att obetalda skulder kan vara en utmaning för ditt företag, och det är då vi finns här för att hjälpa dig. Med vår expertis kan vi agera snabbt och proaktivt för att driva in dina obetalda fordringar, vilket hjälper dig att förbättra din kassaflöde och skydda din ekonomi.

Vårt team av specialister är väl förtrogna med de svenska lagarna och reglerna kring inkasso. Vi tar hand om hela processen, från att skicka ut betalningspåminnelser och kravbrev till att hantera eventuella tvister och rättsliga åtgärder om så skulle behövas. Vårt mål är att driva in skulden så snabbt och effektivt som möjligt, samtidigt som vi upprätthåller en professionell och respektfull relation gentemot din gäldenär.

Vi på Eurocredit strävar efter att bygga långsiktiga och förtroendefulla relationer med våra kunder. Vi är transparenta i vår kommunikation och håller dig uppdaterad under hela processen. Du kan vara trygg i att vi tar hand om dina obetalda skulder på ett professionellt och ansvarsfullt sätt, samtidigt som vi följer gällande lagar och riktlinjer.

När du behöver hjälp med inkasso i Göteborg är du välkommen att kontakta Eurocredit.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon +46 857 930 500 eller mail, du väljer vad som passar dig bäst.
Eurocredit har öppet mån-fre 10:00-12:30.


  Ett praktiskt exempel

  Det är inte ovanligt att vi blir kontaktade av en kund som har en förfallen faktura mot en ny kund. Allt har gjorts enligt överenskommet men kunden vill skjuta på det eller börjar bestrida på ett icke korrekt sätt. Vi på Eurocredit AB kommer då in med sin samlade erfarenhet och ser över vad som gjorts och vad som lovats. Därefter kommer vi med ett utlåtande om vad som bör gälla. I många fall hjälper det och vi kommer överens om en smidig utväg för båda. Är det så att kunden fortsätter sätta sig på tvären även om du hjälpt dem med de ursprungliga problemen tar vi över processen och ser till att fakturan blir betald. Med vårt inkassotillstånd har vi rätt att göra den bedömningen givet att vi följer IkL. Läs mer om oss och våra inkassotjänster. Slutligen kan vi säga att man får behålla 100% av fakturans värde, det är kunden som dröjer med betalningen som får betala tilläggsavgiften á 180 kr. Välkommen till smidig inkasso Göteborg!

  Vanliga frågor om inkasso Göteborg

  Får man en betalningsanmärkning om det går till inkasso i Göteborg?
  Ett inkassokrav i Göteborg innebär inte en betalningsanmärkning. Det är först om ärendet går vidare till Kronofogden, och om varken betalning sker då eller du gör protest mot kravet som du kan få en betalningsanmärkning.

  När går inkasso i Göteborg till Kronofogden?
  Om du varken betalar eller bestrider ett inkassokrav går ärendet vidare till Kronofogden. Som inkassobolag i Göteborg ansöker vi om ett betalningsföreläggande och om du inte bestrider kravet hos Kronofogden heller, kommer skulden att bekräftas med ett utslag hos Kronofogden.