Inkasso i Finland

Allt du behöver inom Nordisk inkasso

Nordisk Inkassoprocess

Eurocredit AB har erbjudit inkassotjänster i snart 30 år och vi har därmed skaffat oss en bred kunskap om vad som krävs för att våra uppdragsgivare ska få betalt för sina förfallna fordringar och vara nöjda med oss som samarbetspartner. Vi vet vikten av att vårda deras kundrelationer och har därför som ledord att vara flexibla och att alltid lägga en personlig prägel på vår handläggning. Detta har visat sig vara ett lyckat upplägg och våra samarbeten varar ofta länge.

Din kompletta inkassopartner

Genom vår effektiva och flexibla inkassohandläggning ser vi till att rätt åtgärd vidtas vid rätt tidpunkt. Vi eftersträvar ett nära samarbete med våra uppdragsgivare för att nå bästa resultat och för att undvika onödiga kostnader.

Efterbevakning

De fordringar som efter solvenskontroll bedöms som utsiktslösa att skicka vidare till kronofogden för utmätning läggs automatiskt på efterbevakning.

Samla dina Nordiska ärenden hos Eurocredit till mycket bra Villkor

EC Collection OY är vårt finska dotterbolag för inkasso i Finland som levererar fullservicetjänster på den finska sidan. Genom att anlita EC Collection så får du även en enhetlig hantering på alla dina ärenden oavsett om det är Finland, Norge eller Sverige. Vår finska personal i Helsingfors pratar både svenska och finska vilket gör att du lätt kan kommunicera om dina ärenden utan språkbarriärer. Finns du redan i Finland eller funderar på att starta verksamhet där så ska du kontakta EC Collection som kan hjälpa dig med hela flödet avseende reskontratjänster såsom fakturering, påminnelse, avstämning, inkasso och juridisk inkasso mot mot företag och privatpersoner. EC Collection har bred erfarenhet av inom branscher såsom heminredning, postorder, energi, parkering och olika typer av konsumentärenden. EC Collection blir din lokala partner på plats i Helsingfors. Läs mer om vår inkasso, här.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon 08-579 305 00, mail eller chatt, du väljer vad som passar dig bäst.
Eurocredit har öppet mån-fre 08:00-16:00.