PRISVÄRD INKASSO I UPPSALA

 • Anpassat upplägg beroende på dina behov
 • Vi tar hand om dialogen med kund
 • Komplett inkassoavtal från 995 kr per år

Skicka fakturan till oss Vi tar hand om indrivning & dialog

INTRESSEANMÄLAN Inget bindande - Svar inom 24 timmar.
Partners & tillsyn

Effektiv Inkasso med Eurocredit

Vi är tillräckligt stora för att klara av alla olika sorters uppdrag och tillräckligt små för att vara lyhörda och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

+46 857 930 500 info@euro.se
Lösningen
Eurocredit skapar lösningar med hållbara resultat genom smarta lösningar
Enkelt & Smidigt
Det är enkelt att arbeta med Eurocredit inom området för Inkasso.
Behåll Kundrelationen
Våra erfarna handläggare säkerställer dialogen med gäldenär och hittar bästa lösningen
2000+ Vi hjälper över 2000 företag idag
1988 Erfaret bolag sedan 1988

Priser & upplägg

Prova ett ärende

Kom i gång direkt

Anlita oss för en trygg och säker hantering av dina förfallna fordringar

Vanligaste

Löpande ärenden

Från 150 kr per ärende

När en faktura förfallit tar vi upp processen. Mejla över fakturan och vi löser resten.

Anpassat erbjudande

Gratis offert

För större samarbeten skräddarsyr vi ett anpassat erbjudande.

Inkasso Uppsala

Vi är tillräckligt stora för att klara av alla olika uppdrag och tillräckligt små för att vara lyhörda och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

Inkasso hanterar även enstaka ärenden

Många företag har bara behov för skicka enstaka ärenden till Inkasso och för Eurocredit är det ingen skillnad. Hos Eurocredit får du samma uppmärksamhet oavsett antal ärenden. Det vi sett många gånger är att mindre företag ligger på ett antal förfallna fakturor som det inte händer något med men med Eurocredits hjälp så ser vi till att saker sker och du kan jobbar vidare med din kärnverksamhet.

Inkassoföretag hanterar stora volymer av ärenden

Eurocredit tar kreditrisken och övertar all övrig administration av fakturan så du kan ägna dig åt att utveckla din verksamhet och kundstock. Vårt heltäckande rapportpaket förser dig automatiskt med uppdaterad reskontrainformation. När du skickat in fakturan till oss gör vi en kreditbedömning på kunden och skickar ut fakturan med en överlåtelsetext och information om våra betalningsuppgifter. Med fakturaköp får du får betalt redan samma dag.

Oavsett antal ärenden

Du är alltid välkommen som kund till Eurocredit oavsett storlek på ditt företag eller hur många ärenden du avser lägga hos oss. Vi skapar lösningen för er och ert behov och er slutkunder. Kundtjänsten jobbar för er ser sig som representanter för uppdragsgivaren.

Smidig inkassoservice

Har du problem med att dina kunder inte betalar sina fakturor i tid? Då kan det vara bra att ta kontakt med ett inkassoföretag. Vi på Eurocredit har lång erfarenhet av att hjälpa våra uppdragsgivare att få betalt. Vi tar emot ärenden från både större och mindre företag, och vår kundbas består av både börsnoterade företag och enskilda firmor.

Så arbetar vi med inkasso i Uppsala

När du anlitar oss för att hantera dina inkassoärenden kan du känna dig säker med att dina fakturor prioriteras. Vi har tagit fram och utvecklat en effektiv inkasso som är fördelaktig för dig såväl som dina kunder. När vi hanterar era ärenden gör vi det alltid med varsamhet, för att säkerställa att du kan bibehålla en god relation till kunden. Som ett professionellt inkassobolag i Uppsala arbetar vi alltid med god inkassosed. Det innebär att vi aldrig trakasserar en kund eller utsätter denne för onödiga kostnader.

Kontakta oss

När du behöver hjälp att få in dina betalningar är vi på Eurocredit AB din trygga partner. Vi tar hand om ditt ärende och hjälper dig att ansöka om betalningsföreläggande hos Kronofogden. Med utgångspunkt från vårt huvudkontor i Askim hanterar vi ärenden för våra kunder i hela Sverige. Varmt välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer om våra tjänster.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon +46 857 930 500 eller mail, du väljer vad som passar dig bäst.
Eurocredit har öppet mån-fre 10:00-12:30.


  Vanliga frågor om inkasso Uppsala

  Får man en betalningsanmärkning om det går till inkasso i Uppsala?

  Ett inkassokrav innebär inte automatiskt att man får en betalningsanmärkning. Det är först om ärendet går vidare till Kronofogden – i de fall som betalning inte sker eller som du gör protest mot kravet som du kan få en betalningsanmärkning.

  När går inkasso till Kronofogden?

  I de fall som du varken betalar eller bestrider ett inkassokrav går ärendet vidare till Kronofogden. Vi på Eurocredit AB kan hjälpa till att ansöka om ett betalningsföreläggande. Om du inte bestrider kravet hos Kronofogden heller, kommer skulden att bekräftas med ett utslag hos Kronofogden.