PRISVÄRD INKASSO I MALMÖ

 • Anpassat upplägg beroende på dina behov
 • Vi tar hand om dialogen med kund
 • Komplett inkassoavtal från 995 kr per år

Skicka fakturan till oss Vi tar hand om indrivning & dialog

INTRESSEANMÄLAN Inget bindande - Svar inom 24 timmar.
Partners & tillsyn

Effektiv Inkasso med Eurocredit

Vi är tillräckligt stora för att klara av alla olika sorters uppdrag och tillräckligt små för att vara lyhörda och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

+46 857 930 500 info@euro.se
Lösningen
Eurocredit skapar lösningar med hållbara resultat genom smarta lösningar
Enkelt & Smidigt
Det är enkelt att arbeta med Eurocredit inom området för Inkasso.
Behåll Kundrelationen
Våra erfarna handläggare säkerställer dialogen med gäldenär och hittar bästa lösningen
2000+ Vi hjälper över 2000 företag idag
1988 Erfaret bolag sedan 1988

Priser & upplägg

Prova ett ärende

Kom i gång direkt

Anlita oss för en trygg och säker hantering av dina förfallna fordringar

Vanligaste

Löpande ärenden

Från 150 kr per ärende

När en faktura förfallit tar vi upp processen. Mejla över fakturan och vi löser resten.

Anpassat erbjudande

Gratis offert

För större samarbeten skräddarsyr vi ett anpassat erbjudande.

Inkasso Malmö

Vi är tillräckligt stora för att klara av alla olika uppdrag och tillräckligt små för att vara lyhörda och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

Inkasso hanterar även enstaka ärenden

Många företag har bara behov för skicka enstaka ärenden till Inkasso och för Eurocredit är det ingen skillnad. Hos Eurocredit får du samma uppmärksamhet oavsett antal ärenden. Det vi sett många gånger är att mindre företag ligger på ett antal förfallna fakturor som det inte händer något med men med Eurocredits hjälp så ser vi till att saker sker och du kan jobbar vidare med din kärnverksamhet.

Inkassoföretag hanterar stora volymer av ärenden

Eurocredit tar kreditrisken och övertar all övrig administration av fakturan så du kan ägna dig åt att utveckla din verksamhet och kundstock. Vårt heltäckande rapportpaket förser dig automatiskt med uppdaterad reskontrainformation. När du skickat in fakturan till oss gör vi en kreditbedömning på kunden och skickar ut fakturan med en överlåtelsetext och information om våra betalningsuppgifter. Med fakturaköp får du får betalt redan samma dag.

Oavsett antal ärenden

Du är alltid välkommen som kund till Eurocredit oavsett storlek på ditt företag eller hur många ärenden du avser lägga hos oss. Vi skapar lösningen för er och ert behov och er slutkunder. Kundtjänsten jobbar för er ser sig som representanter för uppdragsgivaren.

Smidig inkassoservice

Vi på Eurocredit är din trygga partner när dina kunder inte betalar sina fakturor. Med lång erfarenhet i branschen har vi hanterat inkasso för både stora och små företag och vi har kapacitet att hantera både mer och mindre omfattande ärenden. Vi är verksamma inom alla branscher och företräder såväl börsnoterade företag som mindre enskilda firmor. När du anlitar oss för att hantera inkasso i Malmö kan du känna dig trygg med att dina fakturor prioriteras. Vi har tagit fram och utvecklat en enkel inkassoservice som är säker både för ditt företag och dina kunder.

Så arbetar vi med inkasso i Malmö

Om din faktura förblir obetald, trots påminnelser och fakturans förfallodatum har passerats – är det en god idé att använda vår inkassoservice och skicka ut ett inkassokrav. Vi på Eurocredit AB hanterar många av våra kunders inkassokrav och har ett effektivt system när det gäller bevakning av kundfordringar. När du anställer oss för att ta hand om era ärenden gör vi det alltid med varsamhet. Detta för att säkerställa att du bibehåller en god relation med kunden, trots att ärendet tagits till Kronofogden.
Med utgångspunkt från vårt huvudkontor i Askim är vi ditt professionella inkassobolag i Malmö. Varmt välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer om våra tjänster.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon +46 857 930 500 eller mail, du väljer vad som passar dig bäst.
Eurocredit har öppet mån-fre 10:00-12:30.


  Vanliga frågor om inkasso Malmö

  Får man en betalningsanmärkning om det går till inkasso i Malmö?

  Ett inkassokrav i Malmö innebär inte en betalningsanmärkning. Det är först om ärendet går vidare till Kronofogden, och om varken betalning sker då eller du gör protest mot kravet som du kan få en betalningsanmärkning.

  När går inkasso i Malmö till Kronofogden?

  Om du varken betalar eller bestrider ett inkassokrav går ärendet vidare till Kronofogden. Som inkassobolag i Malmö ansöker vi om ett betalningsföreläggande och om du inte bestrider kravet hos Kronofogden heller, kommer skulden att bekräftas med ett utslag hos Kronofogden.