PRISVÄRD INKASSO I LINKÖPING

 • Anpassat upplägg beroende på dina behov
 • Vi tar hand om dialogen med kund
 • Komplett inkassoavtal från 995 kr per år

Skicka fakturan till oss Vi tar hand om indrivning & dialog

INTRESSEANMÄLAN Inget bindande - Svar inom 24 timmar.
Partners & tillsyn

Effektiv Inkasso med Eurocredit

Vi är tillräckligt stora för att klara av alla olika sorters uppdrag och tillräckligt små för att vara lyhörda och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

+46 857 930 500 info@euro.se
Lösningen
Eurocredit skapar lösningar med hållbara resultat genom smarta lösningar
Enkelt & Smidigt
Det är enkelt att arbeta med Eurocredit inom området för Inkasso.
Behåll Kundrelationen
Våra erfarna handläggare säkerställer dialogen med gäldenär och hittar bästa lösningen
2000+ Vi hjälper över 2000 företag idag
1988 Erfaret bolag sedan 1988

Priser & upplägg

Prova ett ärende

Kom i gång direkt

Anlita oss för en trygg och säker hantering av dina förfallna fordringar

Vanligaste

Löpande ärenden

Från 150 kr per ärende

När en faktura förfallit tar vi upp processen. Mejla över fakturan och vi löser resten.

Anpassat erbjudande

Gratis offert

För större samarbeten skräddarsyr vi ett anpassat erbjudande.

Inkasso Linköping

Vi är tillräckligt stora för att klara av alla olika uppdrag och tillräckligt små för att vara lyhörda och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

Inkasso hanterar även enstaka ärenden

Många företag har bara behov för skicka enstaka ärenden till Inkasso och för Eurocredit är det ingen skillnad. Hos Eurocredit får du samma uppmärksamhet oavsett antal ärenden. Det vi sett många gånger är att mindre företag ligger på ett antal förfallna fakturor som det inte händer något med men med Eurocredits hjälp så ser vi till att saker sker och du kan jobbar vidare med din kärnverksamhet.

Inkassoföretag hanterar stora volymer av ärenden

Eurocredit tar kreditrisken och övertar all övrig administration av fakturan så du kan ägna dig åt att utveckla din verksamhet och kundstock. Vårt heltäckande rapportpaket förser dig automatiskt med uppdaterad reskontrainformation. När du skickat in fakturan till oss gör vi en kreditbedömning på kunden och skickar ut fakturan med en överlåtelsetext och information om våra betalningsuppgifter. Med fakturaköp får du får betalt redan samma dag.

Oavsett antal ärenden

Du är alltid välkommen som kund till Eurocredit oavsett storlek på ditt företag eller hur många ärenden du avser lägga hos oss. Vi skapar lösningen för er och ert behov och er slutkunder. Kundtjänsten jobbar för er ser sig som representanter för uppdragsgivaren.

Smidig inkassoservice

När du har problem med att få in betalning från dina kunder kan det vara en god idé att kontakta ett inkassobolag. Vi på Eurocredit AB har lång erfarenhet av att hantera inkassoärenden och hjälper dig att ansöka om betalningsföreläggande hos Kronofogden. Vi hanterar både större och mindre ärenden och hjälper både börsnoterade företag och enskilda firmor att få betalt. Välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med inkasso i Linköping.

Så går det till

När en skuld är förfallen och när den inte blivit betald trots påminnelser drivs ärendet till inkasso. En vanlig missuppfattning är att detta kommer från Kronofogden, när det i själva verket kommer från privata företag, såsom Eurocredit AB. När ni anställer oss för att hjälpa er obetalda fakturor utför vi arbetet med extra noggrannhet och varsamhet. Detta är för att vi tror på långsiktiga samarbeten och vill se till att ni bibehåller en god relation till era kunder, trots att ärendet drivits till Kronofogden.

Vi hjälper dig med inkasso i Linköping

Behöver du hjälp med att få betalt från dina kunder? Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Med över 20 års erfarenhet i branschen är vi din trygga partner. Med utgångspunkt från Askim hjälper vi våra kunder med ärenden i hela Sverige.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon +46 857 930 500 eller mail, du väljer vad som passar dig bäst.
Eurocredit har öppet mån-fre 10:00-12:30.


  Vanliga frågor om inkasso Linköping

  Får man en betalningsanmärkning om det går till inkasso i Linköping?

  Ett inkassokrav innebär inte automatiskt en betalningsanmärkning. Det är först om ärendet går vidare till Kronofogden, och om varken betalning sker då eller du gör protest mot kravet som du kan få en anmärkning.

  När går inkasso till Kronofogden?

  Om du varken betalar eller bestrider ett inkassokrav går ärendet vidare till Kronofogden. Som inkassobolag i Linköping ansöker vi om ett betalningsföreläggande och om du inte bestrider kravet hos Kronofogden heller, kommer skulden att bekräftas med ett utslag hos Kronofogden.