PRISVÄRD INKASSO I HELSINGBORG

 • Anpassat upplägg beroende på dina behov
 • Vi tar hand om dialogen med kund
 • Komplett inkassoavtal från 995 kr per år

Skicka fakturan till oss Vi tar hand om indrivning & dialog

INTRESSEANMÄLAN Inget bindande - Svar inom 24 timmar.
Partners & tillsyn

Effektiv Inkasso med Eurocredit

Vi är tillräckligt stora för att klara av alla olika sorters uppdrag och tillräckligt små för att vara lyhörda och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

+46 857 930 500 info@euro.se
Lösningen
Eurocredit skapar lösningar med hållbara resultat genom smarta lösningar
Enkelt & Smidigt
Det är enkelt att arbeta med Eurocredit inom området för Inkasso.
Behåll Kundrelationen
Våra erfarna handläggare säkerställer dialogen med gäldenär och hittar bästa lösningen
2000+ Vi hjälper över 2000 företag idag
1988 Erfaret bolag sedan 1988

Priser & upplägg

Prova ett ärende

Kom i gång direkt

Anlita oss för en trygg och säker hantering av dina förfallna fordringar

Vanligaste

Löpande ärenden

Från 150 kr per ärende

När en faktura förfallit tar vi upp processen. Mejla över fakturan och vi löser resten.

Anpassat erbjudande

Gratis offert

För större samarbeten skräddarsyr vi ett anpassat erbjudande.

Inkasso Helsingborg

Vi är tillräckligt stora för att klara av alla olika uppdrag och tillräckligt små för att vara lyhörda och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

Inkasso hanterar även enstaka ärenden

Många företag har bara behov för skicka enstaka ärenden till Inkasso och för Eurocredit är det ingen skillnad. Hos Eurocredit får du samma uppmärksamhet oavsett antal ärenden. Det vi sett många gånger är att mindre företag ligger på ett antal förfallna fakturor som det inte händer något med men med Eurocredits hjälp så ser vi till att saker sker och du kan jobbar vidare med din kärnverksamhet.

Inkassoföretag hanterar stora volymer av ärenden

Eurocredit tar kreditrisken och övertar all övrig administration av fakturan så du kan ägna dig åt att utveckla din verksamhet och kundstock. Vårt heltäckande rapportpaket förser dig automatiskt med uppdaterad reskontrainformation. När du skickat in fakturan till oss gör vi en kreditbedömning på kunden och skickar ut fakturan med en överlåtelsetext och information om våra betalningsuppgifter. Med fakturaköp får du får betalt redan samma dag.

Oavsett antal ärenden

Du är alltid välkommen som kund till Eurocredit oavsett storlek på ditt företag eller hur många ärenden du avser lägga hos oss. Vi skapar lösningen för er och ert behov och er slutkunder. Kundtjänsten jobbar för er ser sig som representanter för uppdragsgivaren.

Smidig inkassoservice

När dina kunder inte betalar sina fakturor i tid kan det vara en god idé att ta kontakt med ett inkassobolag. Vi på Eurocredit AB har över 20 års erfarenhet i branschen och hjälper våra kunder i hela Sverige att få betalt. Vår kundbas består av både börsnoterade företag och enskilda firmor och vi tar emot både större och mindre omfattande arbeten.

Så arbetar vi

Vi börjar alltid processen med att planera och strukturera fram ett upplägg för att nå bästa möjliga resultat. När vi hanterar våra ärenden gör vi alltid det med försiktighet, för att säkerställa att våra uppdragsgivare bibehåller en god relation till sina kunder. Vår ambition är att ha långsiktiga samarbeten och värnar om varje enskilt uppdrag vi får. Som ett seriöst inkassobolag i Helsingborg arbetar vi enligt god inkassosed. Det innebär att vi aldrig utsätter en kund för onödiga kostnader eller trakasserier.

Varmt välkommen att kontakta oss

Om du behöver hjälp med att få dina fakturor betalda är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi är din trygga partner och vi hjälper dig genom hela processen. Med utgångspunkt i Askim hjälper vi våra uppdragsgivare med ärenden i hela Sverige. Kontakta oss så berättar vi mer om vi kan göra för dig med din inkasso i Helsingborg.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon +46 857 930 500 eller mail, du väljer vad som passar dig bäst.
Eurocredit har öppet mån-fre 10:00-12:30.


  Vanliga frågor om inkasso Helsingborg

  Får man en betalningsanmärkning om det går till inkasso i Helsingborg?

  Ett inkassokrav leder inte automatiskt till en betalningsanmärkning. Det är först om ärendet går vidare till Kronofogden, och om varken betalning sker då eller du gör protest mot kravet som du kan få en anmärkning.

  När går inkasso till Kronofogden?

  Om du varken betalar eller bestrider ett inkassokrav går ärendet vidare till Kronofogden. Som inkassobolag i Helsingborg ansöker vi om ett betalningsföreläggande . Om du intebestrider kravet hos Kronofogden heller, kommer skulden att bekräftas med ett utslag hos Kronofogden.