PRISVÄRD INKASSO I GÖTEBORG

  • Anpassat upplägg beroende på dina behov
  • Vi tar hand om dialogen med kund
  • Komplett inkassoavtal från 995 kr per år

Skicka fakturan till oss Vi tar hand om indrivning & dialog

INTRESSEANMÄLAN Inget bindande - Svar inom 24 timmar.
Partners & tillsyn

Effektiv Inkasso med Eurocredit

Vi är tillräckligt stora för att klara av alla olika sorters uppdrag och tillräckligt små för att vara lyhörda och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

+46 857 930 500 info@euro.se
Lösningen
Eurocredit skapar lösningar med hållbara resultat genom smarta lösningar
Enkelt & Smidigt
Det är enkelt att arbeta med Eurocredit inom området för Inkasso.
Behåll Kundrelationen
Våra erfarna handläggare säkerställer dialogen med gäldenär och hittar bästa lösningen
2000+ Vi hjälper över 2000 företag idag
1988 Erfaret bolag sedan 1988

Priser & upplägg

Prova ett ärende

Kom i gång direkt

Anlita oss för en trygg och säker hantering av dina förfallna fordringar

Vanligaste

Löpande ärenden

Från 150 kr per ärende

När en faktura förfallit tar vi upp processen. Mejla över fakturan och vi löser resten.

Anpassat erbjudande

Gratis offert

För större samarbeten skräddarsyr vi ett anpassat erbjudande.

Inkasso Göteborg

Vi är tillräckligt stora för att klara av alla olika uppdrag och tillräckligt små för att vara lyhörda och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

Inkasso hanterar även enstaka ärenden

Många företag har bara behov för skicka enstaka ärenden till Inkasso och för Eurocredit är det ingen skillnad. Hos Eurocredit får du samma uppmärksamhet oavsett antal ärenden. Det vi sett många gånger är att mindre företag ligger på ett antal förfallna fakturor som det inte händer något med men med Eurocredits hjälp så ser vi till att saker sker och du kan jobbar vidare med din kärnverksamhet.

Inkassoföretag hanterar stora volymer av ärenden

Eurocredit tar kreditrisken och övertar all övrig administration av fakturan så du kan ägna dig åt att utveckla din verksamhet och kundstock. Vårt heltäckande rapportpaket förser dig automatiskt med uppdaterad reskontrainformation. När du skickat in fakturan till oss gör vi en kreditbedömning på kunden och skickar ut fakturan med en överlåtelsetext och information om våra betalningsuppgifter. Med fakturaköp får du får betalt redan samma dag.

Oavsett antal ärenden

Du är alltid välkommen som kund till Eurocredit oavsett storlek på ditt företag eller hur många ärenden du avser lägga hos oss. Vi skapar lösningen för er och ert behov och er slutkunder. Kundtjänsten jobbar för er ser sig som representanter för uppdragsgivaren.

Smidig inkassoservice

Vi på Eurocredit AB är en trygg partner som hjälper dig att få betalt när dina kunder inte sköter sina fakturor i tid. Med lång erfarenhet i branschen har vi arbetat med både större och mindre omfattande ärenden – och kan därför hjälpa både stora och små företag att få in sina pengar – allt från börsnoterade företag till enskilda firmor.

Så arbetar vi

När ni inleder ett ärende hos oss börjar vi med att planera och strukturera ert upplägg för att kunna nå bästa möjliga resultat. När vi tar hand om ert ärende så hjälper er att ansöka om betalningsföreläggande hos Kronofogden. Detta gör vi alltid med varsamhet för att säkerställa att ni bibehåller en god relation till era kunder, trots att ärendet drivits till inkasso. Vi har inkassotillstånd utfärdat av Integritetsskyddsmyndigheten och lång erfarenhet av att hjälpa våra uppdragsgivare att nå optimala utfall. Som ett professionellt inkassobolag i Göteborg arbetar vi enligt god inkassosed, vilket innebär att vi aldrig utsätter någon för trakasserier eller onödiga kostnader.

Här finns vi

Vårt huvudkontor finns i Askim och vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag med inkasso i Göteborg. På vårt kontor hanteras alla centrala tjänster, bland annat administration, inkasso, påminnelse och fakturaservice. Varmt välkommen att kontakta oss – vi hjälper er genom hela processen.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon +46 857 930 500 eller mail, du väljer vad som passar dig bäst.
Eurocredit har öppet mån-fre 10:00-12:30.


Vanliga frågor om inkasso Göteborg

Får man en betalningsanmärkning om det går till inkasso i Göteborg?

Ett inkassokrav i Göteborg innebär inte en betalningsanmärkning. Det är först om ärendet går vidare till Kronofogden, och om varken betalning sker då eller du gör protest mot kravet som du kan få en betalningsanmärkning.

När går inkasso i Göteborg till Kronofogden?

Om du varken betalar eller bestrider ett inkassokrav går ärendet vidare till Kronofogden. Som inkassobolag i Göteborg ansöker vi om ett betalningsföreläggande och om du inte bestrider kravet hos Kronofogden heller, kommer skulden att bekräftas med ett utslag hos Kronofogden.