Indrivning av skuld

  • Anpassat upplägg beroende på dina behov
  • Vi tar hand om dialogen med kund
  • Komplett inkassoavtal från 995 kr per år

Skicka fakturan till oss Vi tar hand om indrivning & dialog

INTRESSEANMÄLAN Inget bindande - Svar inom 24 timmar.
Partners & tillsyn

Effektiv Inkasso med Eurocredit

Vi är tillräckligt stora för att klara av alla olika sorters uppdrag och tillräckligt små för att vara lyhörda och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

+46 857 930 500 info@euro.se
Lösningen
Eurocredit skapar lösningar med hållbara resultat genom smarta lösningar
Enkelt & Smidigt
Det är enkelt att arbeta med Eurocredit inom området för Inkasso.
Behåll Kundrelationen
Våra erfarna handläggare säkerställer dialogen med gäldenär och hittar bästa lösningen
2000+ Vi hjälper över 2000 företag idag
1988 Erfaret bolag sedan 1988

Priser & upplägg

Prova ett ärende

Kom i gång direkt

Anlita oss för en trygg och säker hantering av dina förfallna fordringar

Vanligaste

Löpande ärenden

Från 150 kr per ärende

När en faktura förfallit tar vi upp processen. Mejla över fakturan och vi löser resten.

Anpassat erbjudande

Gratis offert

För större samarbeten skräddarsyr vi ett anpassat erbjudande.

Indrivning av skuld

Vi är tillräckligt stora för att klara av alla olika uppdrag och tillräckligt små för att vara lyhörda och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

Inkasso hanterar även enstaka ärenden

Många företag har bara behov för skicka enstaka ärenden till Inkasso och för Eurocredit är det ingen skillnad. Hos Eurocredit får du samma uppmärksamhet oavsett antal ärenden. Det vi sett många gånger är att mindre företag ligger på ett antal förfallna fakturor som det inte händer något med men med Eurocredits hjälp så ser vi till att saker sker och du kan jobbar vidare med din kärnverksamhet.

Låt oss ta hand om dina ärenden

Vare sig du har ett litet eller stort företag med få eller många ärenden, är du alltid välkommen till oss på EuroCredit. Vi skapar lösningar som möter alla kunders behov. Med ett nära samarbete blir vår kundtjänst representater för uppdragsgivaren.

Smidiga finansiella lösningar

Skräddarsydd finansiering handlar om möjligheter. För många företagare handlar det om tillväxt. Med säljfinansiering kan du erbjuda dina kunder färdiga finansieringslösningar (såsom delbetalning) som alternativ till faktura och kontant betalning. Det betyder att fler kunder får möjlighet att handla från dig till bättre villkor.

Indrivning av skuld - Vi hjälper er!

När en kund som ska betala en faktura inte gör det i tid är det alltid en god idé att vända sig till oss. Vi hjälper ert företag med indrivning av skuld och obetalda fakturor på ett sätt där kundrelationer kan bevaras trots temporära betalningssvårigheter.

Vi arbetar med er indrivning av fordran och istället kan ni fokusera på tillväxt

Låt oss på EuroCredit ta hand om alla förfallna fakturor. Vi hjälper er att skicka ett inkassokrav och hjälper er att ansöka om betalningsföreläggande hos Kronofogden. För oss är det viktigt att ni får hjälp när era kunder inte betalar i tid. Vi arbetar därför effektivt, korrekt och strävar alltid efter långvariga affärsrelationer. Vi hjälper ert företag med indrivning av fakturor och ser till att ni snabbt och smidigt får era pengar. Genom att låta oss sköta betalningar som har förfallit kan er verksamhet istället fokusera på det ni gör bäst. Att skapa tillväxt i ert företag!

När indrivning av skuld leder till inkasso

När ni som företag råkar ut för försenade eller helt obetalda fakturor är vi väl medvetna om att det försvårar er affärsverksamhet och får konsekvenser som extra utgifter. På EuroCredit tillhandahåller vi en effektiv inkassoprocess som innebär resultatrik indrivning av fordringar som redan blivit bokförda som kreditförluster.

Vår inkassobevakning tar hand om indrivning av skulder, fordringar som bokförts som kreditförluster, fordringar som kommit till domstolsbeslut och andra offentligrättsliga fordringar. Vi har stor erfarenhet av att bistå i olika ärenden gällande skulder och samtal om individuella betalningslösningar.

Kontakta oss så hjälper vi er att driva in skulden från den som är skyldig er pengar.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon +46 857 930 500 eller mail, du väljer vad som passar dig bäst.
Eurocredit har öppet mån-fre 10:00-12:30.


    Indrivning av skuld

    Indrivning av skuld är den process som en person eller ett företag som lånat ut pengar genomgår när denne försöker få tillbaka sitt kapital. Detta sker när betalningen inte inkommit inom den tid som parterna kommit överens om.

    Om den person som lånat ut pengarna inte anser sig vara skyldig att betala tillbaka summan kan den välja att bestrida skulden. Om företaget eller personen som lånat ut pengarna vill få tillbaka sitt kapital måste denne göra en ansökan om betalningsföreläggande för att tvinga personen att betala tillbaka. Om ansökan om betalningsföreläggande beviljas så måste den betalningsskyldige betala tillbaka pengarna, samt betala avgifter som eventuellt kan ha uppkommit under indrivningen av skulden.