Fakturaservice sedan 1988

Du sköter jobbet, vi gör resten.
  • Valfrihet - Vi skickar fakturan med er eller vår logotyp på
  • Flexibelt - Du skickar de underlag du vill i valfritt format
  • Prisvärt - Vi hittar en anpassad och prisvärd lösning för er fakturaservice

Skicka underlag till oss Vi löser resten

INTRESSEANMÄLAN Inget bindande - Svar inom 24 timmar.
Partners & tillsyn

Smidig fakturaservice till företag

Erfaren finansbolag sedan 1988 med över 2000 aktiva kunder. Vi erbjuder små flexibla upplägg eller regelbundna lösningar. Vi förstår att priset ska vara lågt och kontakten nära.

Helena, Försäljningschef

08-579 305 00 helena@euro.se
Skicka underlag
Du skickar underlag till oss i valfritt format.
Vänta
Du behöver inte göra något. Vi sköter jobbet efter överenskommet.
Avräkning
Vi meddelar när fakturan är betald eller skickar betalningspåminnelse.
2000+ Vi hjälper över 2000 företag idag
1988 aErfaret bolag sedan 1988

Prova gratis

Prova ett uppdrag gratis

Prova gratis

Prova enkelt våra tjänster - helt gratis.

Smidigast

Samtliga uppdrag

Begär offert

Så fort ett uppdrag är färdigt löser vi resten.

Valfrihet

Utvalda uppdrag

Begär offert

Passar bäst när du enbart behöver sporadisk hjälp.

Erfaren reskontra- & fakturaservice sedan 1988

Du sköter jobbet, vi gör resten. Eurocredit är lyhörda och anpassar oss efter våra kunders önskemål.

Enkelt flöde

Du gör ditt jobb enligt dina kunders beställningar. När det är klart skickar Du faktureringsunderlaget till Eurocredit i det format som passar dig som tar hand om resten.

Effektiv och prisvärd

Tjänsten fakturaservice hjälper dig att minska administration för din kundreskontra. Vi ser vi till att kunderna får fakturorna, sköter utskrift och utskick av fakturorna samt hanterar eventuell returpost.

Avräkning och betalning

När kunderna betalar bokar vi inbetalningarna. Om kunderna inte betalar i tid skickar vi betalningspåminnelser och inkassokrav. Du får bokföringsjournaler till redovisningen på allt som vi gör. Enkelt, effektivt och tidsbesparande.

Mer tid åt din kärnverksamhet när vi sköter fakturorna

Hos Eurocredit AB har dina fakturor och reskontra vår fulla uppmärksamhet, du kan tryggt överlämna dina fakturor till oss och istället ägna dig ditt företag som genererar nya fakturor. Gemensamt gör vi upp vilka rutiner och processer som passar dig bäst. Du bestämmer i samråd med Eurocredit utformning av fakturan, antingen med din egen logotyp eller med en mer neutral layout.
Du skickar löpande in dina fakturaunderlag till oss via fil eller så registrerar du dem via internet. Vi skriver ut fakturorna, skickar dem och redovisar betalningar fortlöpande. Vi bevakar förfallodagar och skickar vid behov ut betalningspåminnelse. Uteblir betalning överför vi ärendet till vår inkassoprocess där vi fortsätter med kravåtgärder och eventuella rättsliga åtgärder i syfte att du ska få full ersättning för det du levererat. Med vår Client webb kan du hela tiden följa dina fakturor och kommunicera med din handläggare, samt ta ut statistik och rapporter. Vi har en heltäckande reskontraservice.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon 08-579 305 00, mail eller chatt, du väljer vad som passar dig bäst.
Eurocredit har öppet mån-fre 08:00-16:00.


Praktiskt exempel för vår fakturaservice på Eurocredit

Av olika anledningar kan ett företag vilja lägga ut hela eller delar av sin faktureringsprocess till Eurocredit för att kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Som egen företagare eller företagsledare är ofta tid en bristvara och man hinner inte riktigt med ibland, framförallt med administrationen. Då kan det vara enkelt att skicka faktureringsunderlaget direkt till Eurocredit som skapar din faktura och sänder ut den direkt till mottagare. I processen ingår det att vi håller koll på förfallodatum, skickar påminnelser och kommunicerar med kunden för din räkning. Eurocredit är personliga och klarar att hantera många olika branscher och ni kan känna er trygga med vår hantering av era kunder. Så fort din faktura är betald så avräknas den och skickas till er samma dag tillsammans med underlag. Processen är väldigt effektiv och vi kan lova att du sparar både tid och pengar genom att samarbeta med Eurocredit. Ring oss om ni vill komma igång med reskontraservice och fakturaservice.