Våra Tjänster

Våra ekonomiska tjänster som Eurocredit tillhandahåller.

Vi brukar säga att vi är tillräckligt stora för att klara av alla sorters uppdrag – men tillräckligt små för att vara lyhörda och lyssna. Vi har ett brett spektrum av ekonomiska tjänster för att underlätta det administrativa.

Inkasso

Vi hjälper både enskilda firmor och företag med deras inkassoärenden. Med gedigna processer och en tung samarbetspartner blir det lättare att att få betalt och ni kan tänka på er dagliga verksamhet. Värt att veta är att vi hjälper både börsnoterade företag till mindre. Vi anpassar vår modell efter er storlek och det behov som finns.

Läs mer om inkasso.

Utsida kontor

Kreditupplysning

Med en kreditupplysning får ni snabbt reda på vilken status potentiella kunder har rent ekonomiskt. Det ökar er säkerhet för att göra en god affär och bibehålla långsiktiga relationer. Vi ger er tillgång till både scoring och rating som underlag innan ni tar ett beslut.

Läs mer om kreditupplysning här.

Kreditbevakning

Kreditbevakning passar extra bra för dig som har långsiktiga relationer med era kunder. Kreditbevakning möjliggör att se positiva och negativa förändringar i kunders resultat löpande. Ni kan också jobba proaktivt i ert säljarbete.

Läs mer om kreditbevakning här.

Förhandlingar

Betalningspåminnelser

Påminnelsehantering handlar om att vi när betalning förfallit tar hand om betalningspåminnelser vilket gör att relationen mellan dig och er kund behålls bra och eventuella diskussioner tas direkt med oss på Eurocredit.

Läs mer här.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon +46 857 930 500 eller mail, du väljer vad som passar dig bäst.
Eurocredit har öppet mån-fre 10:00-12:30.