Logga in

Eurocredit Online

Här hittar du våra olika onlinetjänster.
Via denna tjänst hanterar du dina inkassoärenden. Skriv ut rapporter, sök bland dina ärenden, registrera nya ärenden etc. För användarnamn och lösenord kontakta oss. Vår inkasso, här.

Logga in

 

EuroControl

EuroControl ger tillgång till kreditupplysningar både på företag och privatpersoner.  För användarnamn och lösenord kontakta oss. Vår kreditupplysning, här.

Logga in

 

Eye Control

Med Eye Control kan du hantera dina fakturaserviceärenden,  t ex söka efter reskontrainformation och skriva ut rapporter. För användarnamn och lösenord kontakta oss. Vår fakturaservice, här.

Logga in

 

Läs mer om våra tjänster.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon 08-579 305 00, mail eller chatt, du väljer vad som passar dig bäst.
Eurocredit har öppet mån-fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00.


Eurocredit AB är ett väletablerat finansbolag som är nischat inom fakturaköp och inkasso. Bolaget kännetecknas av konkurrenskraftiga produkter, hög servicenivå och personliga relationer och befinner sig i en stark utvecklingsfas.

Om oss

LÄS MER

Vi har samlat ihop de vanligaste frågorna på ett och samma ställe så du snabbt och enkelt får en överblick. Hittar du inte informationen du söker är du välkommen att kontakta oss..

Frågor & svar

LÄS MER

Har du fått ett brev från Eurocredit så är du välkommen att kontakta oss på något av följande alternativ. Ring, maila eller chatta med oss så garanterar vi snabb service.

Fått brev av oss?

LÄS MER