Om oss

Eurocredit strävar alltid efter enkelhet i relationen till sina kunder när det gäller avtal, prissättning, arbetssätt och tillgänglighet. Då vi har all kompetens och beslutsfattande samlat på ett och samma ställe fattas de dagliga besluten snabbt och enkelt utan stopp i den vidare handläggningen.

Vi har sedan lång tid tillbaka samarbete med de stora kreditupplysningsföretagen och systemleverantörerna men också ett nära samarbete med en juristfirma som står redo att hjälpa både Eurocredit och våra kunder där behov uppstår.

Inkasso | Inkassobolag | Inkassotjänst | Inkassoföretag

Våra tjänster
Norge

+47 239 60 109 info@eurocredit.com

Postboks 1 Linderud,
0517 Oslo

Sverige

+46 857 930 500 info@euro.se

Datavägen 2 1 tr
43632 Askim

Gör som många andra företag, Skapa tillväxt tillsammans med Eurocredit

Eurocredit AB bildades 1988 och har därmed hunnit få lång erfarenhet av Inkasso, Kreditupplysningar, Fakturaköp och Fakturaservice. Vi har en unik möjlighet att erbjuda behovsanpassade helhetslösningar för företag oavsett omsättning, bransch och förutsättningar.

Eurocredit är verksam i Sverige och Norge med huvudkontor i Västra Frölunda.

Såväl stora som små företag och kommuner m.fl. väljer oss för sin fakturahantering. Oavsett om det rör sig om att sälja sina fordringar, kräva in sina fordringar eller ren fakturaadministration så tror vi att man väljer oss då flexibilitet är ett av våra ledord och att vi alltid lägger en personlig prägel på vår hantering för att vårda uppdragsgivarens kundrelationer. Läs mer om våra tjänster.

Jag vill bli kontaktad

Kontakta oss på Eurocredit via telefon +46 857 930 500 eller mail, du väljer vad som passar dig bäst.
Eurocredit har öppet mån-fre 10:00-12:30.


  Eurocredit AB är ett väletablerat finansbolag som är nischat inom fakturaköp och inkasso. Bolaget kännetecknas av konkurrenskraftiga produkter, hög servicenivå och personliga relationer och befinner sig i en stark utvecklingsfas.

  Om oss

  LÄS MER

  Vi har samlat ihop de vanligaste frågorna på ett och samma ställe så du snabbt och enkelt får en överblick. Hittar du inte informationen du söker är du välkommen att kontakta oss..

  Frågor & svar

  LÄS MER

  Har du fått ett brev från Eurocredit så är du välkommen att kontakta oss på något av följande alternativ. Ring, maila eller chatta med oss så garanterar vi snabb service.

  Fått brev av oss?

  LÄS MER